Amasya'da yaşanan yolcu otobüsü kazasına ilişkin ABB Başkanı Yavaş'tan taziye mesajı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir yolcu otobüsünün kaza yaptığı öğrenildi. Yaşanan trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan konuya ilişkin bir taziye mesajı geldi.

Amasya'da yaşanan yolcu otobüsü kazasına ilişkin ABB Başkanı Yavaş'tan taziye mesajı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde sabah saat 07.00 sıralarında bir yolcu otobüsünün kaza yaptığı haberine ulaşıldı. Merzifon - Çorum kara yolunun 5’inci kilometresinde Çayırözü köyü mevkisinde meydana gelen kazada İzmir’den Tokat’ın Erbaa ilçesine giden yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden ekipler kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 35 kişinin yaralandığı bilgisini paylaştı.

AMASYA’DA OTOBÜS KAZASI: 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alınırken hayatını kaybeden 6 kişinin cesedi de morga götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan kara yolunda trafik kontrollü olarak sağlanırken Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'tan taziye mesajı geldi.

ekran-goruntusu-2023-09-30-083835-001.png

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Sabah saatlerinde yaşanan kazayla ilgili olarak ABB Başkanı Yavaş da sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden bir açıklamaya yer verdi. ABB Başkanı Yavaş, ''Amasya’da otobüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Daha fazla kötü haber almamayı temenni ediyorum.'' dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-30-092128.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER