Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir apartmanda hırsızlık olayı gerçekleşti. Meydana gelen hırsızlık olayı binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şahsın ne şekilde hırsızlık yaptığı yer alıyor.
İlçede Battalgazi Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 1. katında yer alan balkonda asıla olan kıyafetler çalındı. Hırsızlığı yapan şahsın yanında bulunan çocuğu evin balkonuna doğru kaldırarak kıyafetleri çaldığı görülüyor. Bina sakinlerinin durumu fark etmesi ile beraber şahıs hakkında şikayette bulundukları belirtildi.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir şahsın, çocuğu evin balkonuna kaldırarak yaptırdığı hırsızlık binanın güvenlik kamerasına yansıdı.
BALKONDA ASILI OLAN KIYAFETLERİ ÇALDI
Edinilen bilgilere göre, Altındağ ilçesinde bulunan Battalgazi Mahallesi'nde hırsız, bir çocuğu evin balkonuna kaldırarak balkonda bulunan kıyafetleri çaldı. Durumu fark eden bina sakinleri olayı emniyet ekiplerine bildirdi. Olaya ilişkin inceleme başlatılırken, o anlar binanın güvenlik kamerasına yansıdı.
KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Şahsın görüntülerinin kaydedilmesi hırsızlık olayının çözülmesi konusunda polislerin işini kolaylaştıracak. Kimliği tespit edilen şahsın kısa sürede yakalanarak hakkında hırsızlık suçundan işlem yapılması bekleniyor.