Akyurt ilçesine bağlı Büğdüz Mahallesi’nde bir işletmeye ait olduğu ifade edilen karton deposunda yangın çıktı. Yangının kısa süre içerisinde büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldı.
Feci yangında can kaybı ya da yaralanmaya ilişkin bir bilgi aktarılmazken, yangının çıkış sebebinin henüz bilinmediği öğrenildi. Ekiplerin araştırması neticesinde yangının çıkış sebebinin belli olması bekleniyor.
ALEVLER KISA SÜRE İÇERİSİNDE BÜYÜDÜ
Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir işletmeye ait karton deposunda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Akyurt ilçesi Büğdüz Mahallesi'nde bir işletmeye ait karton deposunda yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Depoyu kullanılamaz hale getiren yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ HENÜZ BİLİNMİYOR
Aktarılan habere göre yangının çıkış sebebi bilinmezken, ekiplerin olaya ilişkin araştırma başlattığı öğrenildi. Yangının çıktığı depo kullanılamaz hale gelirken, can kaybı ya da yaralanmama olmaması herkesin içini rahatlattı.