Akyurt'ta bir aracın freni patladı! Market çalışanı kazadan son anda kurtuldu

Ankara Akyurt'ta freni patlayan araç, market kasalarına daldı. Yaşanan kazada market çalışanı son anda yara almadan kurtuldu.

Akyurt'ta bir aracın freni patladı! Market çalışanı kazadan son anda kurtuldu

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir aracın freni patladı. Freni patlayan araç market kasalarına daldı. Market önündeki çalışan ise kazadan son anda kurtuldu.

Başkent Ankara'da freni patlayan hafif ticari araç, bir marketin önündeki meyve kasalarının arasına daldı. Market çalışanı ise kazadan kıl payı kurtuldu. Olay, Ankara'nın Akyurt ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi Kirazlı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir hafif ticari aracın freni patladı. Freni patlayan hafif ticari araç, aynı sokakta bulunan bir marketin yolun kenarına dizilmiş meyve kasalarına girdi. Hızını alamayan araç, daha sonra sokağın bitimindeki Nurettin Cankurtaran Caddesi'ndeki refüje çarptı.

KAZADAN KIL PAYI KURTULDU

Aracın hızlı bir şekilde çarpmanın etkisiyle meyve kasaları etrafa saçıldı, içerisindeki meyve ve sebzeler de etrafa dağıldı. Olay anında meyve kasalarını yerleştiren market çalışanı ise kazadan kıl payı kurtuldu. Kaza olduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar ise olay yerine yardıma koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Freni patlayan aracın market kasalarına daldığı an ise güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredeki vatandaşların büyük ve panik yaşadığı görüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER