AKGO Başkanı Ankaralılara SMS gönderdi! Ankara'da kuaför ve güzellik merkezlerinin tatil günleri değişti

Kuaför ve güzellik salonları ile ilgili olarak alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılırken bir son dakika gelişmesi gündeme geldi. AKGO Başkanı tarafından Ankaralılara SMS gönderildi.

Ankara'da kuaför ve güzellik merkezlerinin tatil günleri değişti

Kuaför ve güzellik salonları ile ilgili açıklamalar gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Ticaret Bakanlığı berber, kuaför ve güzellik salonları için 1 Temmuz itibariyle haftanın 1 günü kapalı olması gerektiğini duyurmuştu. Valilikler tarafından belirlenen günlerde işletmelerin kapalı olmaması durumunda idari yaptırımlar uygulanacağı belirtilirken yeni bir açıklama gündeme geldi.

Ankara Kuaförler Güzellik Salonu İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası (AKGO) Başkanı Köksal Özcan, Ankaralılara SMS gönderdi. Söz konusu SMS'te Ankara'daki güzellik salonları ve kuaförlerin tatil günleri için önemli bir tarihe dikkat çekildi.

AKGO BAŞKANI DUYURDU: ANKARA'DAKİ KUAFÖR VE GÜZELLİK MERKEZLERİNDE TATİL GÜNLERİ DEĞİŞTİ

AKGO Başkanı Köksal tarafından gönderilen SMS'te ''Sayın üyelerimiz Ticaret Bakanlığı ve Valilik onayı ile 12/07/2024 tarihi itibariyle Ankara il sınırları içerisinde olan bayan kuaförler güzellik salonları ve merkezleri, pasaj han içerisindeki kuaför ve güzellik salonları, düğün salonları içerisindeki kuaför ve güzellik salonları, hamam içinde bulunan kuaför güzellik salonları, masaj salonları, gelinlikçiler, perukçular, protez saç merkezleri, manikür pedikür ağda salonları, kişisel bakım hizmetleri veren iş yerleri aynı iş yerinde faaliyette bulunan bay ve bayan kuaför güzellik salonları olan tüm üyelerimizin hafta tatilinin pazar günü olması kararı ticaret bakanlığı ve valilik onayı ile pazar gününe karar verilmiştir.'' ifadeleri yer aldı.

AKGO Başkanı Ankaralılara SMS gönderdi! Ankara'da kuaför ve güzellik merkezlerinin tatil günleri değişti

Bu çerçevede belirtilen merkezler pazar günleri kapalı olacak.

SONRAKİ HABER