AK Parti Ankara Teşkilatının acı günü: Betül Önderoğlu trafik kazasında vefat etti

Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde eşine az rastlanır bir kaza meydana gelmişti. Söz konusu kazada Tofaş marka bir otomobil ağaca çarpması sonucu ikiye bölünmüş, ortadan ikiye ayrılan aracın bir kısmı başka bir araca çarpmıştı.

AK Partili Önderoğlu Ankara'da hayatını kaybetti

Dikmen Caddesinde meydana gelen kaza sosyal medyada da gündem olmuştu. Tofaş marka otomobil sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonrasında bir ağaca çarpmıştı. Adeta bıçak darbesi yercesine ortadan ayrılan otomobilin bir kısmı ağaçta kalırken diğer bir kısmı da karşı şeritten gelen başka bir araca çarpmıştı.

Yaşanan acı kazada vedat eden kişinin AK Parti Ankara İlk Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu olduğu öğrenildi. Ablası ve bir arkadaşı ile beraber kazada yaralanan Önderoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AK Parti Ankara Teşkilatının acı günü:  Betül Önderoğlu trafik kazasında vefat etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

27 yaşındaki Betül Önderoğlu'nun vefatının ardından AK Parti camiasından peş peşe taziye mesajları paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Genel Başkanlığını yaptığı AK Parti'nin kaybından dolayı bir mesaj paylaştı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;

"AK Parti’mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu’nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum."

Betül Önderoğlu'nun gerekli işlemlerinin ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toğrağa verilmesi bekleniyor. Öte yandan yaşanan kaza ile ilgili emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER