AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm yapılacak yerleri açıkladı

Veysel Tiryaki belediye başkanı adayı olduğu Altındağ için seçim vaatleri hakkında konuşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tiryaki sosyal medya hesabı üzerinden kentsel dönüşüm projesi hakkında bir paylaşım yaptı.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm yapılacak yerleri açıkladı

Ankara'nın bugünkü anlamda ilk yerleşimlerinin oluşmaya başladığı, şehrin metropol ilçelerinden Altındağ'da adayların seçim propagandaları sona gelmek üzere. 2019 yılına kadar 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Altındağ'a yeniden başkan olarak dönmek isteyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'de 31 Mart'a az bir zaman kala önemli açıklamalarını sürdürüyor.

2'si bağımsız 27 adayın Altındağ Belediye Başkanı olmak için yarışacağı seçimlerde başkanlığı kazanması en muhtemel isimlerden Veysel Tiryaki sosyal medya hesabı üzerinden Altındağ ilçesinde gerçekleştirmeyi planladığı önemli projesinden bahsetti. Veysel Tiryaki yaptığı paylaşımda ilçenin önemli bölgelerinde kentsel dönüşümü başlatacaklarını duyurdu.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm yapılacak yerleri açıkladı

ALTINDAĞ HALKINA KENTSEL DÖNÜŞÜM VAADİ

Konu ile ilgili konuşan Veysel Tiryak Altındağ'ın "Önder- Ulubey, Solfasol – Yıldıztepe - Bağlariçi, Örnek, İskitler, Doğantepe - Başpınar ve Türk-İş blokları bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. Yüzbinlerce insanın yaşadığı Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm başlatma vaadi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki daha önceki söylemlerinde de Altındağ'da kentsel dönüşüm sürecini başlatmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulamış ve bahsi geçen yerleri ziyaret ederek vatandaşlarla konu hakkında sohbetler etmişti. Konu ile ilgili seçim beyannamesinde de detaylı bilgiler veren Veysel Tiryaki bölgede yapılacak çalışmalar ile kentsel dönüşüm sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını açıkladı.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm yapılacak yerleri açıkladı - Resim : 2

BÖLGE ETAPLARA BÖLÜNECEK

Veysel Tiryaki bu alanların proje kapsamında etaplara bölünerek çalışmalara başlanacağını ve dönüşüm sürecinde bölgeye yeni ticari ve yeşil alanlar yapılarak söz konusu yerlerin çok daha iyi hale getirileceğini vurguladı. Altındağ'lı vatandaşları heyecanlandıran gelişmenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 31 Mart seçimleri sonunda belli olacak.

SONRAKİ HABER