AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki gençler ile iftarda bir araya geldi

Gençleri önemsediklerini ve onlara yönelik projeler hayata geçireceklerini ifade eden Veysel Tiryaki düzenlenen iftarda gençler ile buluştu. Altındağlı gençler seçim sonrasında kendileri için beklentileri dile getirdiler.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki gençler ile iftarda bir araya geldi

AK Parti'nin 4. defa Altındağ Belediye Başkanı olması için aday gösterdiği Veysel Tiryaki toplumun her kesiminden bireyler ile buluşma anlayışı kapsamında genç yaştan insanlar ile birlikte iftar yaptı.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki gençler ile iftarda bir araya geldi

"HER DAİM GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ"

Önceki günlerde Altındağ için 2024-2029 projelerini açıkladığı bir tanıtım töreni gerçekleştiren Veysel Tiryaki, ilçe genelinde bir araya geldiği isimlere projelerini daha detaylı bir şekilde anlatıyor. Bu kapsamda iftar yemeği kapsamında bir araya geldiği gençlerle de sohbet eden Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki “Her biri birbirinden kıymetli Altındağlı Gençlerimiz ile Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezinde bir araya geldik. Ankara Milletvekillerimiz Sayın Vedat Bilgin ve Sayın Osman Gökçek ile birlikte gençlerimizle sohbet ettik. Yeni projelerimizle her daim gençlerimizin yanında olacağız"ifadelerini kullandı.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki gençler ile iftarda bir araya geldi - Resim : 2

PLANLANAN PROJELER ANLATILDI

Kendilerine yönelik gerçekleştirilen iftar yemeğinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden gençlerde yeni dönemde ilçelerinde kendileri için yapılmasını istedikleri projeleri anlatma fırsatı buldu. Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki Altındağ Çocuk Şehri dahil olmak üzere genç yaş grubuna dair hayata geçirecekleri hizmetleri anlattı.

Sohbet havasında geçen iftar yemeği Veysel Tiryaki masaları gezerek gençler ile yakından ilgilendi. Söz konusu iftar yemeği verilen mesajların ardından sona erdi.

SONRAKİ HABER