AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ Kent Çiftliği projesini anlattı

2 hafta kalan Yerel Seçimler öncesinde Ankara'nın Altındağ ilçesinde Belediye Başkanlığı görevi için yarışan Veysel Tiryaki proje paylaşımlarını sürdürüyor. Tiryaki son olarak Altındağ Kent Çiftliği hakkında konuştu.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ Kent Çiftliği projesini anlattı

Ankara'nın merkezinde bulunan Altındağ'da Türkiye'nin genelinde olduğu gibi yerel seçim sonuçları merakla beklenmeye devam ediyor. 14 gün kalan seçimler öncesi partiler ve adaylar artık çalışmalarına son vermeye hazırlanıyor.

VEYSEL TİRYAKİ'DEN “ALTINDAĞ KENT ÇİFTLİĞİ" PAYLAŞIMI

Altındağ ilçesinin 15 yıl boyunca yönetimini üstlenen Veysel Tiryaki, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde partisi tarafından Altındağ'da aday gösterilmemişti. 5 yıllık süre zarfında Tarım ve Orman Bakanlığı Yardımcılığı gibi görevler üstlenen Tiryaki yeniden Altındağ Belediye Başkanı olmak için AK Parti'den aday gösterilmişti.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ Kent Çiftliği projesini anlattı

3 dönemlik Altındağ Belediye Başkanlığı görevine kaldığı yerden devam etmek isteyen Veysel Tiryaki seçim öncesi projelerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Tiryaki projeleri arasında yer alan Altındağ Kent Çiftliği projesini anlatan yeni bir paylaşımda bulundu.

Veysel Tiryaki sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda “Altındağ Kent Çiftliği, üretime odaklanan bir tema park projesidir. Proje kapsamında Altındağlılarla birlikte sebze, meyve ve süs bitkileri yetiştirilmesi teşvik edilecek, üretilen ürünler uygun fiyatlara satışa sunulacaktır. ”ifadelerini kullandı.

İLÇE EKONOMİSİNE KATKI HEDEFİ

İçerisinde Sebze- Meyve Bahçeleri, Süs Bitki Seraları, Doğal Ürün Dükkânı, Çocuk Oyun Alanları, Oturma/Dinlenme gibi yerler bulunması planlanan alan ile kent ekonomisine katkı sağlanmasını hedeflediklerini söyleyen Veysel Tiryaki'nin paylaşımı kısa sürede yüzlerce kişi tarafından görüntülendi.

Altındağ ilçesi genelinde ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdüren Veysel Tiryaki'nin bir kez daha Altındağ Belediye Başkanı olup olmayacağı 2 hafta sonra belli olacak. 2024 Yerel Seçimleri 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

SONRAKİ HABER