AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara'da başladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi başladı. Başkentte düzenlenen kongreye ilk dakikalarda yoğun katılımın yaşanması dikkati çekti.

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara'da başladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara'da gerçekleşecek. 7 Ekim Cumartesi günü yapılan kongre dolayısıyla 81 ilden Ankara'ya gelen partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı.

Ankara Spor Salonu'na giriş yapanlar sabah erken saatlerde uzman ekipler tarafından aranarak güvenlik kontrolünden geçti. Yapılan güvenlik kontrollerinden sonra salona girişler yapıldı. Salona giremeyenler de kongreyi dışarıda kurulan dev ekranlardan takip etme imkanı elde ederken kongre salonunda davetliler, partililer ve gazeteciler için ayrı platformlar kuruldu.

PATİLİLERDEN YOĞUN KATILIM SAĞLANACAK

Ankara Spor Salonu'nun orta bölümünde AK Parti kurucuları, MYK ve MKYK üyeleri, parti kurul üyeleri, TBMM Başkan Vekili, TBMM Grup Başkanı ve vekilleri, eski TBMM başkanları, eski bakanlar, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile davetliler için oturma düzeni oluşturuldu.

aw047559-03.jpg

Arka planda led ekranların yerleştirildiği sahne hazırlanırken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve Türk bayraklarının yer aldığı salon içerisinde AK Parti ve Türkiye Yüzyılı logoları öne çıkıyor.

aw047559-02.jpg

Salonda, "Cumhuriyetin yüz akı Türkiye'nin ortak aklı", "Türkiye Yüzyılı için doğru hep yeni hep ileri" ve "Türkiye Yüzyılı için hazırız kararlıyız" sloganlarının yazılı olduğu afişler yer aldı. Kongrede yapılacak konuşmalar da gün içindeki haberlerimiz içerisinde yer alacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER