Abdüllatif Şener'in vurularak hayatını kaybeden Kayınvalidesi Ankara'da toprağa verildi

Başkentte dün aile içi bir cinayet yaşanmıştı. Yaşanan silahlı olayın faili ve kurbanının kimler olduğu ise ülke gündemine oturmuştu.

Abdüllatif Şener'in vurularak hayatını kaybeden Kayınvalidesi Ankara'da toprağa verildi

Türkiye siyasetinde uzun yıllar aktif olarak rol alan Abdüllatif Şener dün acı bir olay yaşamıştı. 70 yaşındaki Şener'in oğlu, anneannesini önce rehin almış ardından silahla katletmişti.

OLAYIN ARKASINDA YATAN SEBEP

Yaşanan olay sonrasında Abdüllatif Şener oğlunun işsiz kalmaktan dolayı psikolojik sıkıntıları olduğunu ve yaşananlardan üzüntü duyduklarını ifade etmişti. Abdüllatif Şener'in polis ekiplerinden yardım istemek için dışarı çıktığı esnada anneannesini katleden oğul Şener ise gözaltına alınmasının ardından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildi.

Dün gece yaşanan cinayetin ardından bugün ise hayatını kaybeden Leyla Çetiner için bir cenaze töreni düzenlendi. Çetiner'in cenaze namazına siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Üzgün olduğu gözlemlenen Abdüllatif Şener kendisine gelen taziye ve baş sağlığı dileklerini kabul etti.

Cenazeye katılan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, eski bakanlardan İsmet Yılmaz, Taner Yıldız, Lütfi Elvan ve eski Anayasa Başkanı Haşim Kılıç zor gününde Abdüllatif Şener'in acısını paylaştılar.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat eden Leyla Çetiner için Ahmet Hamdi Akseki camisinde cenaze namazı kılındı. Çetiner namazın ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

Yaşanan olay ile ilgili adli süreç devam ediyor. Oğul Şener'in tedavisi yatırıldığı hastanede sürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER