ABB zabıta alım sonuçları açıklandı mı? 2024 ABB zabıta memuru mülakat sonuçları

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde başvurularını aldığı zabıta memur alım sonuçlarını açıkladı mı? ABB zabıta memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuranlar için ABB’nin resmi web sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayımlandı.

ABB zabıta alım sonuçları açıklandı mı? 2024 ABB zabıta memuru mülakat sonuçları

Aktarılan son habere göre Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alım sonuçlarını açıkladı. Mülakata katılacak adayların listesini paylaşan ABB, sitesi üzerinden de mülakat bilgilerini duyurdu. Parkur bilgisini görsel olarak paylaşan ABB zabıta memur alım sonuçları nasıl sorgulanır?

ABB ZABITA MEMUR ALIM SONUÇLARI 2024

Kamu kurumlarına bağlı olarak çalışmak isteyenler için ABB geçtiğimiz günlerde zabıta memuru alımı yapacağını duyurmuştu. Başvuruların bu ay içerisinde alındığı ABB zabıta memuru alımında sonuçlar bugün açıklandı.

KPSS PUANINA GÖRE SIRALANDI

Adayların KPSS puan sıralamasına göre sıralandığı mülakata ilişkin detaylar da başvuranlarda en yüksek KPSS puanına sahip olan adayın puanının 94,045 olduğu görüldü. Diğer yandan en düşük KPSS puan ise 77,735 olarak açıklandı. Mülakata 665 aday çağırılacak.

Öte yandan ABB resmi web sitesi üzerinden parkura girecek adaylar için parkur bilgisini şu şekilde paylaştı:

ABB zabıta alım sonuçları açıklandı mı? 2024 ABB zabıta memuru mülakat sonuçları

ABB ZABITA MEMURU ALIMI BAŞVURU SORGULAMA

Zabıta memur alım ilanına başvuran ve sonuçlarını öğrenmek isteyenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı zabıta memur alım başvuru sonuçları açıklandı. Başvurularını sorgulamak isteyenler Zabitabasvuru.ankara.bel.tr adresi üzerinden TC kimlik numaralarını ve takip kodlarını girerek sonuçlarını görüntüleyebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER