ABB 'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi! 11 günde 59 ton et satıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı başlamadan önce uygun fiyatlı et satışı yapacağını duyurmuştu. Başkent Market ve Mobil Marketler aracılığı ile yapılan satışlar 11 gündür kesintisiz devam ediyor.

ABB 'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi! 11 günde 59 ton et satıldı

Vatandaşların ekonomik olarak zorlandığının farkında olan ve en önemli gıdalara rahatça ulaşmasını hedefleyen ABB geçtiğimiz günlerde yeni hizmetini duyurmuştu. Piyasadan daha ucuza et satışı yapacağını açıklayan ABB, Ankaralıları memnun etmeyi başarmıştı.

ABB 'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi! 11 günde 59 ton et satıldı

YAKLAŞIK 60 TON ET SATILDI

Merkezi bölgelere Başkent Market ve uzak ilçelere Mobil Market aracılığı ile uygun fiyatlı et götüren ABB'nin bu hizmetine ilgi artarak sürüyor. Konu ile ilgili yapılan yeni bir bilgilendirmede şu ana kadar şehir genelinde 59 ton 824 kilo et satıldığı açıklandı. 7 farklı noktada satılan ve tamamen yerli besiden elde edilen kırmızı et satışından vatandaşlar memnun olduklarını söylemeye devam ediyor.

Vatandaşlar diğer işletmelerde kırmızı etin 500 lira civarında olduğunu ve kendilerinin o rakamlara et alamayacaklarını ifade ettiler. Yaklaşık 150 liralık bir kar elde ettiklerini belirten vatandaşlar yerli et satılmanın da kendilerinin bu hizmeti tercih etmelerinde önemli bir nokta olduğuna dikkat çektiler.

ABB 'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi! 11 günde 59 ton et satıldı - Resim : 2

MOBİL MERKEZİN SIRADAKİ DURAĞI POLATLI OLACAK

Bu hizmetten yararlanamayan diğer ilçelerdeki vatandaşları unutmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi mobil market hizmetini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ABB Mobil Market 23 Mart Cumartesi (Yarın) saat 10.00-17.00 aralığında Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda satış gerçekleştirilecek. Ramazan ayının sonuna kadar Mobil Marketin Ankara'nın tüm ilçelerini gezmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER