ABB Eski Başkanı Melih Gökçek'in kalp ameliyatı olduğu bildirildi

1994 - 2017 Yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Gökçek'in bypass ameliyatına girdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Gökçek'in sağlık durumu gayet iyi.

ABB Eski Başkanı Melih Gökçek'in kalp ameliyatı olduğu bildirildi

7 yıl önce görevinden ayrılan ve o zamandan sonra yeni bir görevde bulunmayan Melih Gökçek sosyal medya paylaşımları ile açıklamalar yapmaya devam ediyordu. Mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik ağır ifadeler ile eleştiriler yapması ile gündemde kalan Gökçek bu seferde geçirdiği tıbbi operasyon ile adından söz ettirdi.

GÖKÇEK AMELİYAT OLDU

75 yaşındaki Melih Gökçek'in kalp damarlarında yaşanan sıkıntıdan dolayı bypass ameliyatı olduğu ifade edildi. Kalbindeki 5 damarın yapılan ameliyat dolayısıyla değiştiği bildirilen Melih Gökçek'in yoğun bakımdan çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Amerikan Hastanesinde ameliyat olan ve yapılan başarılı müdahale sonucunda sıkıntısının giderildiği öğrenilen Melih Gökçek günün en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Gökçek'in geçirdiği ameliyata dair farklı bir bilgi şu an için bulunmuyor.

İLERLEYEN ZAMANLARDA AÇIKLAMA YAPILMASI BEKLENİYOR

Melih Gökçek'in yapılacak değerlendirmelerin ardından taburcu olması ve yeniden hayatına dönmesi bekleniyor. Sosyal medyayı çok aktif kullanıldığı bilinen Melih Gökçek'in ilerleyen günlerde sağlık durumuna dair paylaşımlar yapması bekleniyor.

Kendisi gibi siyasetçi olan ve Ankara Milletvekili olarak TBMM çatısında yer alan Osman Gökçek'te şu ana kadar sessizliğini korudu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER