ABB BUGSAŞ 195 işçi alımı yapacak! Başvurular yarın sona eriyor

BUGSAŞ, İŞKUR üzerinden yeni personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanın detaylarına göre Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri (BUGSAŞ) bünyesine 195 personel alımı yapılacak. Başvurular 11 Eylül’e kadar devam edecek.

ABB BUGSAŞ 195 işçi alımı yapacak! Başvurular yarın sona eriyor

İŞKUR üzerinden kamu kurumları için personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren BUGSAŞ bünyesine tekniker, teknisyen, usta ve akaryakıt dolum personel alımı yapacak. Başvurular 10 – 11 Eylül tarihleri arasında alınacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bugün başlayan başvurular yarına kadar devam edecek. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar için sözlü sınav uygulama adresi ve saati 12 Eylül tarihinde BUGSAŞ resmi web sitesi üzerinden duyurulacak.

Yayımlanan ilanda başvuru şekline ilişkin, “BUGSAŞ A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne (Adres: Beştepe Mahallesi Mevlana Bulvarı No:82 Kat:3 Yenimahalle/Ankara) şahsen ya da ik.bugsas.com.tr internet adresinden saat 17.30’a kadar” ifadesi kullanıldı.

ABB BUGSAŞ 195 işçi alımı yapacak! Başvurular yarın sona eriyor

İşe alınan adayların çalışma saati 3 vardiya olarak ifade edildi. Yayımlanan ilandaki başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • 45 yaşından gün almamış olmak
  • 657 sayılı yasanın 48/5. Maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Beden gücü gerektiren işlerde çalışmaya engel bir durumu olmamak
  • Yargı kararıyla veya sağlık sorunları sebebiyle kamu haklarından mahrum bırakılmamak
  • Vardiyalı olarak Ankara içi çeşitli bölgelerde bulunan atölyelerde görev alabilecek
  • Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak

Belirtilen bu şartların dışında adayların belirtilen belgelerden birine sahip olması gerekiyor:

ABB BUGSAŞ 195 işçi alımı yapacak! Başvurular yarın sona eriyor - Resim : 2

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Başvurusunu tamamlamak isteyen adaylar nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, diploma ya da mesleki yeterlilik belgesi aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, ikametgah belgesini hazırlayarak teslim etmesi gerekiyor. Başvurular 11 Eylül 17.30’a kadar devam edecek. Öte yandan yapılacak alımda deneyim şartının aranmayacağı görüldü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER