ABB Başkanı Yavaş'tan Turgut Altınok'a Londra'daki ev cevabı! Takas yapalım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendisi hakkında dile getirilen Londra'daki ev konusu hakkında konuştu. Başkan Yavaş rakibi Turgut Altınok'un iddialarına karşılık malları takas etme önerisinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Turgut Altınok katıldığı bir televizyon programında rakibi ve mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Londra'da bir ev sahibi olduğunu söylemişti. Turgut Altınok'un bu evin değerinin kendi mallarından daha fazla olduğunu iddia etmesinden sonra Mansur Yavaş'tan cevap geldi.

ABB Başkanı Yavaş'tan Turgut Altınok'a Londra'daki ev cevabı! Takas yapalım

“TAKAS YAPALIM”

Partisinin düzenlediği organizasyonda vatandaşlara seslenen Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'un hakkındaki söylemlerine “Malları takas yapalım” şeklinde bir cevap geldi. Başkan Yavaş söz konusu evin 2014 seçimleri sonrasında iş bulamadığı için kızı tarafından tam 32 yıl boyunca taksit ödenmek üzere satın alınan bir ev olduğunu ve morgage sistemi ile alındığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Turgut Altınok'un evin değeri ile ilgili sözlerine ise “Rakibim Mansur Yavaş'ın Londra'da bir evi var, o evin parası benim bütün mallarımı öder diyor. Takas yapalım. Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım" diye cevap verdi.

ABB Başkanı Yavaş'tan Turgut Altınok'a Londra'daki ev cevabı! Takas yapalım - Resim : 2

VERİLECEK CEVAP MERAK EDİLİYOR

Mansur Yavaş'ın alınalı 2 yıl olduğunu ifade ettiği ev için rakibi Turgut Altınok'un nasıl bir geri dönüş yapacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ülke siyasetinde ilk olarak mal varlığını açıklayan isim ABB Başkanı Turgut Altınok olmuştu. Başkan Yavaş'ın ardından bir çok isimde kişisel hesapları üzerinden mal varlığını beyan etmişti.

SONRAKİ HABER