ABB Başkanı Yavaş şehit yakınları ve gaziler ile Gölbaşı'nda bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Gölbaşı ilçesinde bir iftar organizasyonuna katıldı. ABB Başkanı Yavaş kendisi ile aynı partide olmayan belediye başkanlarının kendilerine uzak durmalarından rahatsız olduğunu dile getirdi.

ABB Başkanı Yavaş şehit yakınları ve gaziler ile Gölbaşı'nda bir araya geldi!

Başkan Mansur Yavaş dün akşam Gölbaşı'nda vatandaşların iftar heyecanına ortak oldu. Başkan Yavaş aradan geçen 5 yıl boyunca kendilerine uzak kalmayı tercih eden belediye başkanlarının doğru bir davranış yapmadığını söyledi.

“EKSİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUM”

ABB Başkanı Yavaş partisinin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı ile birlikte söz konusu iftar yemeğinde gölbaşı halkı ile şehit ve gazi yakınlarından oluşan kalabalık ile birlikte yer aldı. Odabaşı'nın organize ettiği iftar yemeğinde söz alan ABB Başkanı Yavaş izlediği politikadan ve bir daha seçilmesi halinde neler yapacağından bahsetti. Artık eski dönemlerden çok farklı bir Ankara Büyükşehir Belediyesi anlayışı olduğunu ifade eden Başkan Yavaş “Ayrım yapmadığım için Ankara'nın bütün ilçelerine gidip gerekli yatırımları yapıyorum. Eksiklerini gidermeye çalışıyorum” dedi.

ABB Başkanı Yavaş şehit yakınları ve gaziler ile Gölbaşı'nda bir araya geldi

“BİR HAZIMSIZLIK VAR”

Sözlerinin devamında ABB Başkanı Yavaş önceki demeçlerinde olduğu gibi kendisi ile aynı partide olmayan ilçe belediye başkanlarının kendisinin yanına gelmemesine anlam veremediğini ifade etti. Başkan Mansur Yavaş “Bir hazımsızlık var; ‘Nasıl olur da biz Ankara Büyükşehir'i kaybederiz?’ E kaybedersiniz. Bu bakışa sahip olduğunuz müddetçe kaybetmeye de devam edeceksiniz. Çünkü siz seçmenin iradesine saygı duymuyorsunuz. Kabullenmiyorsunuz seçmen iradesini” diyerek bu hareketi doğru bulmadığını vurguladı.

“ESER BIRAKMAK BENİM EN BÜYÜK ŞEREFİM OLACAK”

ABB Başkanı Yavaş ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine yardım ettiğini ve kendi belediyecilik anlayışına benzer adımların diğer adaylarda da görülmesinin kendisinin dikkatini çektiğini söyledi. Başkan Yavaş “Televizyonları izleyin hep benim yaptıklarımı anlatıyorlar, ‘Biz de bunları yapacağız’ diyorlar. Eğer eserse, böyle, insanlara katkısı olan bir eser bırakmak benim en büyük şerefim olacak” dedi.

ABB Başkanı Yavaş şehit yakınları ve gaziler ile Gölbaşı'nda bir araya geldi - Resim : 2

Gölbaşı'nda düzenlenen iftar yemeği sonrasında ABB Başkanı Yavaş kendisi ve Gölbaşı Belediye Başkanı için adaylardan oy istedi. Alandaki vatandaşlarda kendilerine destek vereceklerini ifade ettiler.

SONRAKİ HABER