ABB Başkanı Yavaş, Ayaş Belediyesi eski Başkanı Başkaraağaç’ın kızının cenazesine katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Ayaş Belediye başkanı Ali Başkaraağaç’ın kızı Meliha Ekin Başkaraaağaç’ın cenazesine katıldı.

ABB Başkanı Yavaş, Ayaş Belediyesi eski Başkanı Başkaraağaç’ın kızının cenazesine katıldı

2004 – 2014 yılları arasında 10 yıl süreyle Ayaş Belediye Başkanı olarak görev yapan Ali Başkaraağaç’ın kızı Meliha Ekin Başkaraağaç vefat etti.

Düzenlenen cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Lideri Özgür Özel ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara'nın Ayaş Belediyesi eski başkanı Ali Başkaraağaç'ın kızı Meliha Ekin Başkaraağaç, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye CHP lideri Özgür Özel de katıldı.

2004 ile 2014 yılları arasında Ayaş Belediye Başkanlığı yapan Ali Başkaraağaç'ın kızı Meliha Ekin Başkaraağaç hayatını kaybetti. Merhumenin cenaze namazı Şeyh Muhyiddin Camii'nde kılındı. Cenaze namazına, CHP lideri Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından merhume Ayaş Mezarlığı'na defnedildi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ VE CHP LİDERİ ÖZEL'DE KATILDI

Şeyh Muhyiddin Camii’nde kılınan cenaze namazına ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı, Yenimahalle Belediye Başkanı, Mamak Belediye Başkanı, Ayaş Belediye Başkanı, eski CHP Genel Sekreteri, eski CHP milletvekilleri ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Başkaraağaç ailesi gelen taziyeleri kabul etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER