İŞKUR kurum dışı kamu işçi alım ekranı üzerinden yayımlanan ilana göre Anfa Güvenlik 100 güvenlik görevlisi alımı için ilana çıktı. Adayların başvurularını sadece internet üzerinden yapabilecekleri açıklandı. KPSS şartsız yapılacak alımda sadece uygun görülen adaylara görüşme ve mülakat bilgisinin paylaşılacağı ifade edildi.
BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Başvuracak adaylarda deneyim şartı aranmazken, yaş, mezuniyet ve ÖGG kimlik kartı şartı aranacak. 4 vardiyalı çalışabilecek adaylar için müracaat koşulları şu şekilde sıralandı:
- En az lise mezunu olmak (Daha üst öğrenimden mezun olan adaylar da başvuru yapabilir)
- Kanunda belirtilen Silahlı ÖGG kimliğine sahip olmak
- 35 yaşını doldurmamış olmak
- Erkek adaylarda en az 1.70 cm, kadın adaylarda en az 1.60 cm boyda olmak ve kilo dengesini korumak
- Kamu haklarından mahrum bırakılmamak
- Tam teşekküllü devlet hastanesinde sağlık kurulu raporuna sahip olmak
- Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak
- Vardiyalı olarak Ankara mücavir alanları içerisinde ve ABB Başkanlığı'na bağlı sosyal tesislerde görev almasında herhangi bir sakınca bulunmamak
BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER
Belirtilen şartlara sahip adaylar başvuru için nüfus cüzdanı fotokopisi, silahlı özel güvenlik kimlik kartı fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi, adli sicil kaydı ve ikametgah belgesini hazırlaması gerekecek.
Başvuruların sadece www.anfaguvenlik.com.tr adresinde bulunan başvuru linki üzerinden yapılacağı açıklandı. 22 Nisan tarihinde alınacak olan başvurular kapsamında 100 kişi özel güvenlik görevlisi olarak işe alınacak.