9 Eylül Pazartesi hava durumu nasıl olacak, Ankara, İzmir, İstanbul'da yağış var mı?

Okulların açılacağı ilk gün olan 9 Eylül tarihi için araştırmalar başladı. 9 Eylül'de üç büyükşehirde hava durumu merak edilirken MGM açıklamaları an itibariyle sorgulanmaya başladı.

9 Eylül Pazartesi hava durumu nasıl olacak, Ankara, İzmir, İstanbul'da yağış var mı?

Hava durumu verileri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. 9 Eylül Pazartesi günü olan haftanın ilk gününde hava durumu da milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Üç aylık yaz tatilinin sona ermesi ve okulların açılacak olması ile beraber hava durumu verileri de sorgulanmaya başladı.

Okulun ilk günü için hazırlıklarını sürdüren öğrenciler ve veliler "9 Eylül Pazartesi hava durumu nasıl olacak, yağış var mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava durumu haritası ile 9 Eylül Pazartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu merak edildi.

9 EYLÜL PAZARTESİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR'DE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Pazartesi günü hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji tarafından paylaşılan hava durumu raporuna göre; İstanbul ve Doğu Karadeniz için şiddetli yağış uyarısında bulunulurken ''Ankara, İzmir, İstanbul'da yağmur var mı?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

9 Eylül Pazartesi hava durumu nasıl olacak, Ankara, İzmir, İstanbul'da yağış var mı?

Buna göre 9 Eylül Pazartesi günü;

İstanbul'da hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklığının en yüksek 28 derece, en düşük 20 derece olması bekleniyor.

Ankara'da ise hava parçalı bulutlu olacak. Başkentte termometreler 32 dereceye kadar çıkacak.

İzmir'de hava parçalı bulutlu olacak. Kent genelinde sıcaklıklar 31 dereceye kadar çıkacak.

SONRAKİ HABER