54 bin liraya 150 m2 arsa! Milli Emlak'tan Ankara'da kelepir satılık hazine arazileri

Ucuz arsa sahibi olmak isteyen kişilerin takip altına almış oldukları satılık hazine arazisi ilanları için Milli Emlak tarafından beklenen yeni ilanlar yayımlandı. Milli Emlak'tan satılık arsalar ve istenen fiyatlar belli oldu.

54 bin liraya 150 m2 arsa! Milli Emlak'tan Ankara'da kelepir satılık hazine arazileri

Pandemi döneminde konut fiyatlarında başlayan yangın bir süre sonra arsa fiyatlarına da sıçramış, satılık arsa fiyatları astronomik rakamlara sıçramıştı. 6 Şubat depremlerinin ardından Ankara'ya yoğun göç yaşanırken yeni göç dalgasıyla kiralık ve satılık ev fiyatları ile beraber arsa fiyatları bir kere daha dalgalanmış, ucuz arsa sahibi olmak isteyen kişiler devlet tarafından satılan arsaları yakın takip altına almıştı. Bunlardan biri de Milli Emlak tarafından yayımlanan ilanlar olmuştu.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK ARSALAR, HAZİNE ARAZİSİ İLANLARI! ANKARA'DA KUPON ARAZİLER...

Ankara'da arsa yatırımı yapmak isteyen kişilerin yakın takip altına almış oldukları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsalar duyuruldu. Ankara'da satışa sunulan çok sayıda arsa kelepir fiyatları ile dikkat çekerken en ucuz arsa fiyatı ilanda 54 bin TL olarak yer aldı.

54 bin liraya 150 m2 arsa! Milli Emlak'tan Ankara'da kelepir satılık hazine arazileri

Ankara Polatlı'da yer alan 150 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı 54 bin TL olarak yer alırken yine Polatlı'da yer alan 252 m2 arsanın satış fiyatı ise 75 bin 659 TL oldu. 2 bin 296 m2 büyüklükteki arsa 100 bin liraya alıcısını beklerken Beypazarı ilçesinde yer alan 1941 m2 büyüklükte arsanın fyatı 118 bin TL oldu.

54 bin liraya 150 m2 arsa! Milli Emlak'tan Ankara'da kelepir satılık hazine arazileri - Resim : 2

Ankara Beypazarı ilçe sınırı içerisinde yer alan 1500 m2 büyüklüğündeik arsalar 151 bin TL'den alıcısını beklerken Polatlı'da yer alan 445 m2 büyüklükteki arsa ise alıcısını 134 bin liradan başlayan fiyatla bekliyor. Arsa almak isteyen kişiler için ihale tarihleri duyurulurken Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ilanların detaylarına ulaşabilir, başvurularınızı yapabilirsiniz. Her arsa ihale yöntemiyle satışa sunulmakta olup ihalede başlangıç fiyatı üzerinden yapılan tekliflerin üzerine en yüksek teklif sahibi arsayı almaya hak kazanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER