53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları

Aralarında Ankara'nın da yer aldığı 53 ilde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından arsa satışı bugün itibariyle başladı. İşte satılık arsa fiyatları...

53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından duyurusu yapılan arsa satışları için açık artırma oturumları bugün itibariyle başladı. Toplamda 53 farklı ilde yer alan 474 muhtelif arsa 3 gün boyunca devam edecek olan müzayedelerde alıcılarını bulacak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI ANKARA ARSA SATIŞ FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Yapılan duyuruya göre, İstanbul'da 71 muhtelif arsa 12 Eylül'de, Ankara'da 138 muhtelif arsa 10 Eylül'de, Adana'da 34 muhtelif arsa ve Muğla'da da 41 muhtelif arsa 11 Eylül'de, Mersin'de 76 muhtelif arsa ise yine 12 Eylül'de yüzde 25 peşin, 24 ay vade avantajıyla satışa çıkacak.

Açık artırmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30'da Ankara Çankaya'da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi'nde ve İstanbul'da ise Halkalı'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak.

53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları

53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları - Resim : 2

53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları - Resim : 3

Ankara'da çok sayıda arsa satışa çıkarken arsalar Akyurt, Ayaş, Bala, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Haymana, Kahramankazan, Mamak, Polatlı ve Sincan olarak sıralandı. 3 gün boyunca devam edecek olan müzayedelere katılarak teklif veren kişiler bu arsaları almaya hak kazanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER