48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile 48. Hitit Rallisine Başkent Ankara'nın ev sahipliği yapacağı ifade edildi. Etkinliğe ilişkin detaylar belli olurken yarış takvimini de derledik.

48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak

Otomobil sporları meraklısının gündeminde yer alıyor. Ralli sporu ile ilgilenenler araştırmalarına devam ederken bir etkinliğin daha duyurusu yapıldı. Başkent Ankara'da Hitit Rallisi etkinliğinin düzenleneceği bildirildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile 3 yıl aradan sonra Ankara Otomobil Spor Kulübü (ANOK) tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Keçiören Belediyesi, Kahramankazan Belediyesi, Orange Fox, Petlas ve Ankara Genç İş Adamları Derneği katkılarıyla Hitit Rallisi'nin gerçekleştirileceği ifade edildi.

48. HİTİT RALLİSİ, ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

48. Hitit Rallisi, hafta sonu boyunca Ankara'da düzenlenecek. 48. Hitit Rallisi 27 - 28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. 27 Temmuz tarihinde Keçiören Belediyesi önünde 18.30'da verilecek startın ardından 19.30'da Ankapark’ta seyirci etabı yapılacak.

48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak

Ekipler, 28 Temmuz Pazar günü ise Keçiören, Çubuk, Kahramankazan ve Yenimahalle ilçelerinden geçen toplam 79,75 kilometre uzunluğundaki 7 etabı tamamlayıp, saat 17.00'de Crowne Plaza Ankara'daki finiş podyumunda organizasyonu noktalayacak. Katılımın yoğun olması beklenen etkinlik 27 - 28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER