31 Mart Ankara'da noter açık mı, çalışma saatleri nedir?

Bu hafta Pazar günü seçimlerin yapılması nedeni ile vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında Ankara'da noterlerin açık olup olmadığı konusu yer aldı. Peki yerel seçimlerde noterler hizmet verecek mi?

31 Mart Ankara'da noter açık mı, çalışma saatleri nedir?

Yerel seçimler nedeni ile pek çok kurumunun çalışmayacağının bilinmesinin ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de bu Pazar gününde noterlerin açık olup olmayacağı sorusu yer aldı. Bu çerçevede yapılan açıklamalarda Ankara ilinde bu Pazar gününde noterlerin ve kamu kurumlarının çalışıp çalışmayacağı yönünde merak edilenlere yanıt geldi.

31 MART ANKARA NOTER AÇIK MI, ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Noterde işi olan kişiler tarafından her hafta olduğu bu hafta Pazar günü de Ankara ilinde hangi noterlerin açık olacağı araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından ise bu günün yerel seçimlere denk gelmesi, yetkili kişiler tarafından açıklama gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı.

NOTERLER BİRLİĞİ VATANDAŞLARA DUYURDU!

Her hafta sonuna gelinmesinin ardından Türkiye Noterler Birliği tarafından Ankara ve diğer iller için nöbetçi olacak olan noterler açıklanıyordu. Bu hafta için noterlerin açık olmadığı bilinirken, nöbetçi noterlerin illere göre hizmet verip vermeyeceği hakkında ise henüz işlemlerin yapıldığı, bu nedenle de konuya ilişkin net bir bilgiye ulaşılamadığı ifade edilmiş oldu.

SONRAKİ HABER