30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında büyük bir coşku eşliğinde kutlanıyor. Başkent Ankara'da yaşayanlar ve kenti ziyarete gelenler ise Anıtkabir'e gitmek istiyor. Anıtkabir'in bugün saat kaça kadar açık olacağı da bu çerçevede sorgulanan konu başlıkları arasında yer alıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?

Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103'nci yıl dönümü kutlanıyor. Zafer Bayramı kapsamında resmi tatil olması nedeniyle bu gününü çeşitli etkinliklere ayıran Ankaralılar da Anıtkabir'i ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Ankaralılar ve bu özel günde Ankara'da bulunanlar ise ''30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 7'den 70'e ziyaretçi akınına uğrarken 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirler Anıtkabir'i ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede 30 Ağustos'ta Anıtkabir ziyaret saatleri araştırılıyor.

30 AĞUSTOS ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ

Anıtkabir ziyaret saatleri günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da ziyaret saatleri iel öne çıkıyor. ''30 Ağustos Anıtkabir kaça kadar açık?'' sorusuna yanıt aranırken Anıtkabir ziyaret saatine ilişkin ''https://www.anitkabir.tsk.tr/'' adresi üzerinden açıklama yapıldı. Anıtkabir'in resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı” etkinlikleri kapsamında geçmiş yıllarda olduğu gibi 30 Ağustos 2024 Cuma günü Resmi Tören bitimine müteakip – 22.00’ye kadar halkımızın ziyaretine açık bulundurulacaktır.'' ifadeleri yer aldı.

ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ

Anıtkabir haftanın 7 günü boyunca;

1 Şubat - 14 Mayıs / Açılış: 09:00 Kapanış:16:30

15 Mayıs - 31 Ekim / Açılış: 09:00 Kapanış: 17:00

1 Kasım - 31 Ocak / Açılış: 09:00 Kapanış: 16:00 arasında açık oluyor.

SONRAKİ HABER