23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi! Başvurular İŞKUR üzerinden

Ankara İŞKUR iş ilanlarını takip edenler için güzel haber geldi. 23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı personel alımında alımların yapılacağı meslekler tek tek açıklandı.

23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi! Başvurular İŞKUR üzerinden

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) her il için personel alım ilanlarını güncellemeye devam ediyor. Farklı meslekler için yapılacak alımlar iş arayanlar tarafından sıkça araştırılıyor. Ankara İŞKUR iş ilanları da bugün güncellendi.

Yapılacak olan personel alımında çeşitli meslekler için alımların başladığı öğrenildi. Başvuruda bulunmak isteyen adayların hem ilan içerisindeki özel şartları, hem de İŞKUR'un güncel başvuru şartlarını taşıması gerekiyor.

İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen başvuru şartlarına sahip olması gerekiyor. İşte İŞKUR'un aradığı genel başvuru şartları şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Alım yapılacak mesleğe göre vardiyalı çalışabilmek
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Adli sicil kaydının temiz, güvenlik soruşturmasının olumlu olması

Genel olarak başvuru için adayların bu şartları taşıması gerekiyor. Alımlar özellikle özel sektöre yapılacağı için KPSS puan şartı aranmayacak. Alımların temizlik görevlisi, özel güvenlik görevlisi, beden işçisi, kasiyer, montajcı, şoför ve işçi gibi meslekler için yapılacağı belirtildi. İlanların tamamını İŞKUR üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Yayımlanan ilanlardan bazıları:

23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi! Başvurular İŞKUR üzerinden

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR Ankara iş ilanlarına başvurmak isteyenlerin İŞKUR açık iş ilanları ekranına girerek yayımlanan ilanlarda "Ankara"yı filtrelemeniz gerekiyor. Bu şekilde yayımlanan tüm Ankara iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz. Özel şartlar ise ilanların içerisinde yer almaktadır. Başvuru için özel şartları da taşımanız gerekiyor. Başvurular online olarak İŞKUR üzerinden alınacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER