2023 Ankara Kahve Festivali nerede ve ne zaman olacak?

Ankaralıları bir araya getiren kahve festivali Eylül ayında başlıyor. Pek çok ülkeden katılımcının olacağı Ankara Kahve Festivali'nde birbirinden farklı etkinlikler de olacak.

2023 Ankara Kahve Festivali nerede ve ne zaman olacak?

Başkent Ankara'da Eylül ayının gelmesiyle birlikte kahve festivali de Ankaralılarla buluşmaya hazırlanıyor. Farklı ülkelerden katılımcıların olacağı Kahve Festivali kahve tutkunlarını bir araya getirecek.

FESTİVAL NE ZAMAN OLACAK?

Ankara Coffee Festivali kahve dükkanları, seminerler, konserler, atölye çalışmalarının yer alacağı renkli bir etkinliğe imza atacak. 22-23-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan festivalde büyük kahve markaları, makine ve ekipman üreticileriyle diğer kahve endüstrisi paydaşları da festivalde bir araya gelecek.

1109183.jpg

Katılımcılara atölye uygulamaları, konser ve sahne performansı, özel tadımlar gibi farklı deneyimler sunacak.

FESTİVAL NEREDE OLACAK?

Etkinliğe birçok ülkeden katılım sağlanacak. İtalya ve Yunanistan'dan çok sayıda konuşmacının, farklı etkinlikler ve seminerlerde kahve severlerle buluşacağı festivalde, Peru, Endonezya, Guetemala, Vietnam ve Rusya'dan kahve firmaları da yer alacak. Ankara Kahve Festivali, 22-23-24 Eylül'de Bilkent Center'da düzenlenecek.

ankara-kahve-festivali-1.jpg

BİLKENT CENTER'E NASIL GİDİLİR?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan ve Ankaralıların uğrak yeri Bilkent Center'a toplu taşımla ulaşma imkanı var.
Ankara Kızılay Meydanı'ndan 111-175-176 numaralı EGO otobüsleri ve yine Kızılay Meydanı'nda bulunan metro hattında M1-M2-M3 hatları festival alanına gidiyor.

SONRAKİ HABER