20 Ekim Pazar günü Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara’da yaşayanlar için Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni bir açıklama geldi. Aktarılan son habere göre Ankara Emniyet Müdürlüğü 20 Ekim Pazar Ankara’da trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.

20 Ekim Pazar günü Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında trafiğe kapatılacak yolları açıklandı. Yapılan açıklamada başkentlilerin yarın belirtilen yolların yerine alternatif yolları kullanması istendi.

ANKARA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

20.10.2024 tarihinden Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak 19.10.2024 günü saat 22.00’den itibaren;

Anıt Caddesi’nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya bağlanan yolların tamamı çift yönlü, 20.10.2024 günü saat 06.00’dan itibaren;

Celal Bayar Bulvarı’ndan Kazım Karabekir Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Kazım Karabekir Caddesi’nden Celal Bayar Bulvarı’na bağlantıyı sağlayan yan varyantların tamamı

20 Ekim Pazar günü Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

20.10.2024 günü saat 08.00’den itibaren etkinlik sona erene kadar Keçiören ASKİ Metro Durağı, Atatürk Kültür Merkezi Metro Durağı ve Anadolu Meydanı Ankaray Durağı kapalı olacaktır.

20 Ekim Pazar günü Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak - Resim : 2

Belirtilen yollar yarın düzenlenecek olan etkinlik sebebi ile bir süre kapalı olacak. Trafiğe çıkacak olan Ankaralıların belirtilen adresteki kapalı yollara dikkat etmesi ve alternatif güzergahları kullanması gerektiği ifade edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklamada trafiğe kapatılacak olan yolların ne zaman açılacağı belirtilmedi. Yapılan açıklamada etkinliğin sona ermesinden sonra kapatılan yolların yeniden trafiğe açılacağı duyuruldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER