20 Ekim Ankara hava durumu! Havalar ne zaman ısınacak?

Rusya’dan ülkemize hızla giren soğuk hava dalgası Türkiye genelinde etkisini göstermiş durumda. Durum bu şekilde olunca özellikle başkentliler havaların ne zaman ısınacağını merak ediyor. 20 Ekim Ankara hava durum nasıl, havalar ısınacak mı?

20 Ekim Ankara hava durumu! Havalar ne zaman ısınacak?

Türkiye sıcak bir yaz mevsiminden sonra sonbahar ve akabinde kış mevsimine geçmeye hazırlanıyor. Havalardaki ani düşüş pek çok kişiyi şaşırtırken vatandaşlar havaların ısınıp ısınmayacağını başkentteki soğuk havanın ne zaman etkisini kaybedeceğini merak ediyor.

20 EKİM ANKARA HAVA DURUMU

Başkent için yayımlanan hava durumu tahminlerine göre 20 Ekim Pazar gününden itibaren hava sıcaklıkları artış göstermeye başlayacak. Özellikle hafta içi görülen mevsim normalleri altındaki düşüş bu haftadan itibaren kalkmaya başlayacak.

Soğuk hava dalgası ile birlikte havaların ani soğuması Ankaralıların özellikle gece saatlerinde üşümesine neden oldu. Öyle ki pek çok evde kombiler yanmaya başladı. Durum böyle olunca havaların ne zaman ısınacağı merak konusu oldu.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara’da önümüzdeki 5 günlük hava durumu gün gün şu şekilde olacak:

  • 20 Ekim Pazar: 13 derece bulutlu güneşli
  • 21 Ekim Pazartesi: 14 derece bulutlu güneşli
  • 22 Ekim Salı: 16 derece bulutlu güneşli
  • 23 Ekim Çarşamba: 17 derece güneşli
  • 24 Ekim Perşembe: 18 derece bulutlu güneşli

Meteoroloji’nin aktardığı verilere göre Ankara’da hava sıcaklıkları yeni hafta ile birlikte mevsim normalleri seviyesine çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER