19 yıl hapis cezası alan firari kadın Ankara'da yakalandı

Etimesgut ilçesinde yapılan operasyon sonucu bir şahıs yakayı ele verdi. Söz konusu suçlunun bir çok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

19 yıl hapis cezası alan firari kadın Ankara'da yakalandı

Ankara genelinde olduğu gibi ilçelerde de yerel emniyet müdürlüğü ekipleri aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili son haber Etimesgut ilçesinden geldi.

FİRARİ KADIN ETİMESGUT'TA YAKALANDI

Aldıkları hapis cezalarına rağmen kanundan kaçan şahıslar yapılan çalışmalar sonucu saklandıkları yerlerde yakayı ele veriyor. Son gelen operasyon açıklamasında iste Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin firari bir kadını ele geçirdiği bilgisine yer verildi. Söz konusu suçlu kadının başta hırsızlık olmak üzere bir çok suçtan hüküm giydiği ve toplamda 19 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Suçunu çekmek yerine kayıplara karışmayı tercih eden suçlu kadının Etimesgut emniyeti tarafından kaldığı yer tespit edildi. Kadını sağ bir şekilde yakalayıp adalete teslim etmek için harekete geçen ekipler dün akşam saatlerinde operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda firarı kadın D.L kıskıvrak yakalandı. Etimesgut Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler firari kadını yakalamalarının ardından kendisini işlemlerinin tamamlanması içim emniyete götürdü. Firari D.L işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

FİRARİ SUÇLULAR BİRER BİRER YAKALANIYOR

Aranan şahıslar konusunda Ankara'da dahil olmak üzere ülke genelinde sıkı bir şekilde çalışmalar sürüyor. Kontrol noktaları ve kimlik kontrolü yapan ekipler saklandıkları yerlerde tespit ettiği kişileri de yakalama görevini sürdürüyor.

SONRAKİ HABER