19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara'da trafiğe kapatılacak yollar açıklandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü bir yazılı açıklama yaparak 19 Eylül 2024 tarihinde Ankara’da araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı.

19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara'da trafiğe kapatılacak yollar açıklandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bir duyuru yapıldı. Bu duyuruya göre 19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara’da bazı yolların araç trafiğine kapalı olacakları açıklandı. Vatandaşlardan bu konuda tedbirli olmaları istenirken alternatif yolların tercih edilmesi tavsiyesinde bulunuldu. Ankara’da hangi yollar trafiğe kapatılacak?

YOLLAR NEDEN TRAFİĞE KAPATILIYOR?

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün trafiğe kapalı olacak yolları açıklamasının ardından herkes bu yolların neden trafiğe kapatılacağı hakkında merak yaşamaya başladı. Yapılan açıklama bunun gerekçesi de kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre 19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara’da Yenimahalle ilçesinde Gayret Mahallesi’nde saat 12:00’da bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikten dolayı yollar trafiğe kapatılacak ve araç geçişlerine bu yollarda izin verilmeyecek.

HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK?

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından duyurulan bilgiye göre Ahmet Hamdi Caddesi’nin Ahmet Hikmet Caddesi kesişimi ile 95. Sokak arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak. Bu yolların araç trafiğine kapatılma saati 10:00 olarak açıklandı.

19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara'da trafiğe kapatılacak yollar açıklandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün vermiş olduğu bilgilere göre açıklanan yollarda 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 10:00’dan itibaren araç trafiğine izin verilmeyecek. Bu güzergahı kullanacak olan vatandaşların farklı yolları tercih etmeleri istendi. Yapılacak olan etkinlik sona erdiğinde ise kapatılan yollar yenide trafiğe açılacak ve normal düzene dönüş yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER