18 Ağustos Pazar Ankara'daki nöbetçi noter sorgulama ekranı

Vatandaşlar arasındaki alım ve satımlardaki hukuki güvenliğin sağlanması için çalışmalarına devam eden noterler, hafta sonları da acil işlemleri olanlar için nöbet sistemi ile hizmet veriyor. Nöbetçi noter adresleri sorgulanırken Ankaralılar da araştırmalarına başladı.

18 Ağustos Pazar Ankara'daki nöbetçi noter sorgulama ekranı

Ülkemizde bireyler arasındaki alım ve satım işlemlerinde hukuki güvenliğin sağlanması adına hizmet veren noterler, kamu kurumları arasında yer alıyor. Noterler, birey, kurum ve kuruluşların hukuki haklarını korumak, anlaşmazlıkları önlemek amacıyla işlemleri belgelendirirken hafta sonları da hizmetlerine kesintisiz olarak belirli saat aralıklarında sürdürüyor.

Konut, arsa, iş yeri, otomobil, tarla alış - satışı gibi resmi işlemleri belgelendiren noterler, hafta sonu nöbet sistemi ile hizmetlerini sürdürürken nöbetçi noterler de sorgulanıyor. Nöbet sistemi ile hizmete devam eden noterlerin adresleri Türkiye Noterler Birliği (TNB) tarafından haftalık takvim halinde paylaşılıyor.

18 AĞUSTOS ANKARA'DA NÖBETÇİ NOTERLER

Nöbetçi noterler cumartesi ve pazar günleri olan hafta sonları belirlenen adresler ve belirlenen saat aralıklarında hizmet veriyor. Hafta sonu nöbetçi noterlerin çalışma saatleri merak konusu olurken Ankara'da yaşayan vatandaşlar ''Ankara'da 18 Ağustos 2024 nöbetçi noter adresleri nedir, hangi ilçelerdeki noterler açık?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Nöbetçi noter uygulamasıyla hizmet veren noterlerin çalışma saatleri Türkiye Noterler Birliği tarafından açıklanırken 18 Ağustos Pazar günü Ankara'daki nöbetçi noterler;

AKYURT 6 İSMAİL PAT

SARACALAR MAH. ÖZAL BULV. BAŞKENT OTO GALERİCİLER SİTESİ (OTONOMİ) C-3 BLK NO:1 (VAKIFBANK YANI) AKYURT ANKARA 312 3992303

ANKARA 50 HANDAN OKUTAN

GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI 32/3 06430 DEMİRTEPE ÇANKAYA ANKARA 312 230 80 12

18 Ağustos Pazar Ankara'daki nöbetçi noter sorgulama ekranı

SİNCAN 2 MEHMET AĞIRMAN

ATATÜRK CD. N:2/2 06930 SİNCAN ANKARA 312 2709195

YENİMAHALLE 1 FAHRİYE AKIN

RAGIP TÜZÜN MAHALLESİ ÇARŞI CADDESİ NO:5 YENİMAHALLE ANKARA 312 3272725

SONRAKİ HABER