17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu!

Pazar gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar tarafından Ankara'da hangi eczanelerin açık olduğu merak konusu oldu. Bunun ardından Ankara Eczacı Odası tarafından nöbetçi eczanelerin listesinin belirlendiği ifade edildi.

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu!

17 Mart Pazar gününde Ankaralı vatandaşlar arasında en çok araştırılan konulardan biri de hangi eczanenin açık olacağı merak konusu olmuştu. Bununla birlikte konu hakkında yapılan açıklamalar çerçevesinde bu pazar gününde hangi eczanenin açık olacağı hakkında bilgilendirme yapıldığı öğrenildi. Ankara'da yaşayan vatandaşlar için bugün Ankara Eczacı Odası tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte 17 Mart 2024 tarihindeki nöbetçi eczane listesinin belirlendiği ifade edildi.

17 MART ANKARA NÖBETÇİ ECZANE LİSTESİ BELLİ OLDU!

Ankara Eczacı Odası tarafından resmi internet adresinde gerçekleştirilen açıklama sonucunda bu pazar Ankara'nın hangi ilçe ve mahallelerinde nöbetçi eczanenin bulunduğu liste şeklinde açıklandı. Yapılan açıklamalar sonucunda 3 Mart tarihinde nöbetçi eczaneler şu şekilde verildi;

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu!

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu! - Resim : 2

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu! - Resim : 3

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu! - Resim : 4

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu! - Resim : 5

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu! - Resim : 6

17 Mart Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi belli oldu! - Resim : 7

Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre eczanelerde işi olan kişilerin yukarıda verilen adresler üzerinden ihtiyaçlarını karşılayabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER