15 Temmuz Cumartesi Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi?

15 Temmuz'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Ankaralılar sabahın erken saatlerinde toplu taşıma araçları ile ilgili detayları sorguluyor.

15 Temmuz Cumartesi Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi?

15 Temmuz Cumartesi Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi? - Türkiye'de dini ve resmi tatillerde toplu taşıma araçları bazı şehirlerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Resmi tatillerde belirli sürelerde ücretsiz olarak kullanılabilen toplu taşıma araçları ile ilgili olarak vatandaşlar, 15 Temmuz tarihi için araştırmalar başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil ilan edilirken Ankaralılar da ''15 Temmuz toplu taşıma araçları Ankara'da bedava mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ankara'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu yıl 15 Temmuz tarihi cumartesi gününe denk gelirken 15 Temmuz Cumartesi günü toplu taşıma araçları hakkında son durum sabahın erken saatleri ile birlikte merak edildi.

15 TEMMUZ ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Resmi Gazete'de toplu taşıma araçları ile ilgili olarak bir karar yayımlandı. 15 Temmuz Cumartesi günü Ankara, İzmir ve İstanbul'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceği Resmi Gazete kararı ile bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) şehir içi toplu taşıma araçları, 15 Temmuz saat 00.00'dan 16 Temmuz saat 06.00'ya kadar Ankaralılara ücretsiz hizmet veriyor olacak.

SONRAKİ HABER