15 Temmuz Ankara'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? Resmi açıklama var mı

Başkent Ankara'da bugünün 15 Temmuz gibi önemli bir olayın yıl dönümü oluşu yollarda ulaşımın sağlanması konusunda bir değişiklik olup olmadığını akıllara getirdi. Konu ile ilgili bilgi kısa sürede alındı.

15 Temmuz Ankara'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? Resmi açıklama var mı

Her gün on binlerce aracın trafiğe çıktığı Ankara'da dönem dönem bazı kısıtlamalar yaşanabiliyor. Miting, konser, yol çalışması, festival ya da benzeri durumlardan ötürü vatandaşlar ulaşımını geçici bir süre alternatif güzergahlar üzerinden sağlayabiliyor.

ANKARALILARIN MERAK ETTİĞİ SORU CEVAPLANDI

Özellikle önemli gün ve yıl dönümleri kapsamında yapılan etkinliklerde vatandaşın mağdur olmaması için önceden uyarılar yapılıyor. Bu kapsamda bugünün 15 Temmuz'un yıl dönümü olması Ankara'da yaşayan vatandaşların yola çıkmadan önce araştırma yapmalarını beraberinde getirdi.

Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde anma programının düzenlenecek olması merakı iki katına çıkardı. Ankara'daki sürücüler yaptıkları araştırmada ise herhangi bir yol kapatma bilgisine rastlamadı.

Ankara Valiliği ya da Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünden gün içinde herhangi bir yol kapatma açıklaması gelmedi. Vatandaşlar bir uyarı yapılmamasından dolayı normal şekilde yolculuklarına devam edebilir.

ALTERNATİF ÜRETMENİN ÖNEMİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi istikameti ya da Kızılay gibi insanların yoğun olmasının beklenildiği yerlere uyarı olmamasına rağmen gitmemek ve farklı rotalar oluşturmak sürücüler için bir fayda olarak görülebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER