15 Temmuz Ankara otobüs metro ücretsiz mi? Toplu taşımada ücret alınacak mı?

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü sebebiyle her yıl Ankara’daki birçok ulaşım aracı ücretsiz oluyor. Aynı uygulamanın bu sene de yapılıp yapılmayacağı merak edildi.

15 Temmuz Ankara otobüs metro ücretsiz mi? Toplu taşımada ücret alınacak mı?

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçmişken yurdun birçok yerinde bu güne özel etkinlikler ve programlar düzenleniyor. Bu doğrultuda birçok toplu taşıma da ücretsiz şekilde hizmet veriyor. Her sene Ankara’da da yapılan bu uygulamanın bu sene de yapılıp yapılmayacağı merak edildi. İnternet üzerinde 15 Temmuz’da Ankara’daki otobüs ve metroların ücretsiz olup olmadığına yönelik aramalar yapılmaya başlandı. Kullanıcılar internet üzerinde 15 Temmuz Ankara otobüsler ücretsiz mi? 15 Temmuz Ankara metro ücretsiz mi? gibi aramalar yapıyor. 15 Temmuz’da Ankara’da metro ve otobüslerin ücretsiz olup olmadığına dair detayları sizler için derledik.

15 TEMMUZ ANKARA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapmıştı. Buna göre bugün yani 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ankara’da EGO’ya bağlı tüm otobüsler ücretsiz olacak. Otobüsler 16 Temmuz Salı günü saat 06.00’ya kadar ücretsiz olacak.

15 Temmuz Ankara otobüs metro ücretsiz mi? Toplu taşımada ücret alınacak mı?

15 TEMMUZ ANKARA METRO ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz günlerde yaptığı aynı duyuru kapsamında bugün yani 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ankara’daki tüm metro ve Ankaray hatları da ücretsiz şekilde hizmet verecek. Metro ve Ankaray da otobüsler gibi 16 Temmuz Salı günü saat 06.00’ya kadar ücretsiz olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER