13 gündür hapşırık nöbeti geçiren kadın Ankara’ya getirildi

Batman’da yaklaşık 13 gündür hapşırık nöbetçi geçiren kadın tedavi amacıyla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

13 gündür hapşırık nöbeti geçiren kadın Ankara’ya getirildi

18 Eylül’de başlayan hapşırık nöbetinden günlük hayatı olumsuz etkilenen 24 yaşındaki kadının ileri tetkik ve tedavi amacıyla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildiği aktarıldı.

24 yaşındaki kadın yetkililerden tedavi için yardım isterken, genç kadının görümcesi yaptığı açıklamasında yaklaşık 13 gündür hapşırık nöbetinin devam ettiğini belirtti.

TEDAVİLERDEN SONUÇ ALAMADI

Batman'da hapşırma nöbeti geçiren 24 yaşındaki kadın tedavi olmak istiyor. Seyitler Mahallesi'nde yaşayan Benazir Aydın'ın, 18 Eylül'de başlayan ve aralıklarla devam eden hapşırma nöbeti durmayınca ailesi tarafından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Aydın'a burada uygulanan tedaviden sonuç alınamadı.

13 GÜNDÜR HAPŞIRIK NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Aydın, tedavi için yetkililerden yardım istedi. Kadının görümcesi Yasemin Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, yengesinin 13 gündür hapşırık nöbeti geçirdiğini söyledi.

Her gün hastaneye başvurmalarına rağmen çözüm bulamadıklarını anlatan Aydın, 2 çocuk annesi yengesinin perişan olduğunu belirtti.

"YEMEK YİYEMİYOR, SU İÇEMİYOR"

Yengesinin yaşadığı soruna çözüm bulunmasını istediklerini bildiren Aydın, şöyle konuştu:

"Biz de korkmaya başladık. Yengem sürekli hapşırdığı için yemek yiyemiyor, su içemiyor. Biz bir çözüm bulamıyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz”

24 yaşındaki kadın 18 Eylül’de başlayan ve yaklaşık 13 gündür devam eden hapşırık nöbetinin tedavisi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER