13 Ağustos tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı!

Hava sıcaklığının günden güne artmasının ardından Ankaralı vatandaşlar ise 13 Ağustos tarihinde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

13 Ağustos tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı!

Haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sıcaklık değerlerinin yurdun dört bir yanında artacağını ifade etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bu açıklamanın ardından ise Ankaralı vatandaşlar bugün havanın nasıl olacağını sorgulamaya başladı.

Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uyarısı! Çarşamba günü başlıyor - Haberler Milliyet

13 Ağustos pazar günü Ankara'da sıcaklık değeri hissedilebilir şekilde artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da hava sıcaklığının 33 dereceyi bulacağını da ifade etti. Hatta Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklığının artacağını dile getiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da yaşayan vatandaşları uyardı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Sıcak havalara karşın kronik rahatsızlığı olan kişilerin dışarı çıkmaması gerekli hususunda da uyarılarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi dışında Ege ve Marmara kıyılarında da sıcaklık değerinin 4 ile 6 derece arasında artacağının bilgisini verdi.

Sıcaklık rekorları daha da artacak - Son Dakika Haberleri

13 Ağustos tarihinde ise Ankara'da sıcaklık değeri hissedilebilir şekilde artacak ve özellikle yüksek kesimlerde hava sıcaklığı daha da artış yaşayacak. Yağışların bu hafta Ankara'da etkili olup olmayacağı merak söz konusu olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu konu hakkında da net bir bilgi paylaşımı gündeme getirdi.

Yağışların İç Anadolu Bölgesi'nde etkili olmayacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara kıyılarında yer yer yağışlı havaların görülebileceğinin de bilgisini verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER