1 Mayıs Ankara'da nöbetçi noter var mı?

1 Mayıs tarihinin resmi tatil olması ile beraber Ankaralılar nöbetçi noter sorgulamalarına başladı. Ankaralılar nöbetçi noterlerle ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ederken 1 Mayıs Çarşamba günü noter hizmetinin olup olmadığını araştırıyor.

1 Mayıs Ankara'da nöbetçi noter var mı?

Haberankara.com / Özel Haber - Bireyler arasındaki alışverişlerde hukuki güvenliğin sağlanması için hizmet sunan noterler, hafta sonu nöbetçi olarak hizmetlerine devam ediyor. Ancak bugünün resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs tarihine denk gelmesi ile beraber Ankaralılar da 1 Mayıs tarihinde nöbetçi noter hizmetinin olup olmadığını sorguluyor.

Hukuki güvenliği sağlayan noterler, bu işlemleri belgelendirerek yasal hakların korunmasını sağlıyor. Alım ve satım işlemlerinde hukuki güvenlik büyük önem taşırken resmi işlemleri belgelendiren noterlerin adresleri Türkiye Noterler Birliği (TNB) tarafından paylaşılıyor. 1 Mayıs tarihini kapsayan resmi tatil günüde Ankara'da hizmet veren nöbetçi noterler merak edilirken detaylar da Haberankara.com adresinde yer aldı.

1 MAYIS ANKARA'DA NÖBETÇİ NOTER VAR MI?

Türkiye Noterler Birliği tarafından nöbetçi noter uygulamasıyla hizmet veren noterlerin çalışma saatleri açıklanıyor.

1 Mayıs Ankara'da nöbetçi noter var mı?

TNB tarafından açıklanan bilgilere göre hafta sonları nöbet sistemi ile çalışan noterler 1 Mayıs tarihinde resmi tatil kapsamında çalışmıyor. Resmi tatil günü olan 1 Mayıs tarihinde de nöbetçi noter sistemi bulunmuyor.

1 Mayıs Ankara'da nöbetçi noter var mı? - Resim : 2

Dolayısıyla noter hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların işlemlerini 2 Mayıs Perşembe günü yapması gerekecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER