Ankara Keşfet

Evlenecek Ankaralılara kötü haber! Hesaplamalar yapıldı bir düğünün maliyeti cep yaktı Evlenecek Ankaralılara kötü haber! Hesaplamalar yapıldı bir düğünün maliyeti cep yaktı Evlenmeye hazırlanan milyonlarca Ankaralı için yapılan son açıklamalara göre düğün yapmanın maliyetinin günden güne arttığı ifade edildi.
O saatlerde dışarı çıkacak Ankaralılar dikkat! Peş peşe gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi O saatlerde dışarı çıkacak Ankaralılar dikkat! Peş peşe gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi Bugün MGM'nin yanı sıra Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan uyarılar çerçevesinde belirlenen tarih ve saat aralıklarında kuvvetli yağışın hakim olacağı ifade edildi.
Eşi benzeri olmayan o yapı Ankara'da! Kimse yerini bilmiyor müteahhittin bile kafası karışmış Eşi benzeri olmayan o yapı Ankara'da! Kimse yerini bilmiyor müteahhittin bile kafası karışmış Başkent Ankara'da birbirinden bağımsız eşi benzeri olmayan pek çok yapı bulunuyor. Ancak bu yapılardan bir tanesi var ki görenler hayretler içinde kalıyor. Ankara'daki bu yapılar zaman zaman gündem olurken müteahhitlerin bile kafasını karıştıran bir mimarinin daha adresi belli oldu.
Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak Ankara ilçelerinde vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma adına pek çok hizmet hayata geçiriliyor. Bu hizmet ile vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması hedefleniyor. Şehirden gelen son haber ise adından söz ettirmeyi başardı.
Ankara Hamamönü'nde gezilecek yerler! Hamamönü'nde ne yapılır, nasıl gidilir? Ankara Hamamönü'nde gezilecek yerler! Hamamönü'nde ne yapılır, nasıl gidilir? Başkent Ankara'nın tarihi ve turistik rotaları arasında yer alan Hamamönü, havaların ısınması ve günlerin uzaması ile beraber ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Hamamönü'nde gezilecek yerleri merak edenler araştırmalarına devam ederken bir yanda da nasıl ulaşım sağlandığı sorgulanıyor.
Ankaralılar hafta sonu planınız zehir olmasın! MGM'den acil uyarı geldi ilçe ilçe açıklandı Ankaralılar hafta sonu planınız zehir olmasın! MGM'den acil uyarı geldi ilçe ilçe açıklandı Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre hafta sonuna denk gelen 27 Nisan Cumartesi günü sağanak yağış ve toz taşınımı beklendiği öğrenildi. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken son tahminlere göre beklenen sıcaklıklar ve hava durumu verileri de açıklandı. Ankara için yapılan uyarılar ciddi boyutlara ulaşırken ilçe ilçe hava durumu verilerini derledik.
Her köşesinde fotoğraf karesi gizli o cennet Ankara'da! Kimse bilmiyor giden adeta doğaya şahitlik ediyor Her köşesinde fotoğraf karesi gizli o cennet Ankara'da! Kimse bilmiyor giden adeta doğaya şahitlik ediyor Ankara'nın henüz keşfedilmemiş rotalarını keşfetmek isteyenler, nereleri gezip görmeleri gerektiğine dair araştırmalarına devam ediyor. Başkentte pek çok doğal güzellik bulunurken henüz bu rotaları keşfetmeyen Ankaralılar için kentin saklı hazinesini derledik.
Ankara'daki çalışan kadınlara piyango vurdu! SGK desteğiyle bugünkü kurla 136 bin 500 TL geri ödemesiz destek alacaksınız Ankara'daki çalışan kadınlara piyango vurdu! SGK desteğiyle bugünkü kurla 136 bin 500 TL geri ödemesiz destek alacaksınız Türkiye'de ihtiyaç sahipleri, öğrenci, yaşlı ve kadınlar için yapılan destekler devam ediyor. Söz konusu desteklerle ilgili olarak merak edilenler de yardımlardan yararlanmak isteyenler tarafından araştırma konusu olurken SGK'dan çalışan sigortalı kadınlar için yeni destek duyurusu geldi. Ankara'da çalışan kadınlara destek verileceği ifade edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
MGM'den Ankara dahil 35 il için sarı kodlu uyarı! Görüş mesafesi düşebilir, nefes almakta zorluk çekebilirsiniz MGM'den Ankara dahil 35 il için sarı kodlu uyarı! Görüş mesafesi düşebilir, nefes almakta zorluk çekebilirsiniz Son günlerde Türkiye'de etkili olan çöl tozu hakkında pek çok uyarı yapıldı. Çöl tozu ile ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranırken bir yandan da yapılan uyarılar dikkatle takip ediliyor. Başkent Ankara için kritik uyarılar sıralanırken MGM, 26 Nisan hava durumu raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Ankara dahil 35 ilde sarı kodlu uyarı yer aldı.
Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota Her mevsim güzelliğinin görülmesinin yanı sıra özellikle yaz ayında tercih edilen Abant Gölü Milli Parkı, Ankara'dan seyahat eden kişilerin uğrak noktası oldu.
Ankara'dan teklif verildi herkes şaşkın! Ankara'daki o semt ilçe olmaya adım atıyor Ankara'dan teklif verildi herkes şaşkın! Ankara'daki o semt ilçe olmaya adım atıyor Bir süredir '100 il 1000 ilçe' projesi kapsamında pek çok açıklama yapılıyor. 100 il 1000 ilçe projesinin onaylanması için MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'den açıklamalar gelirken Başkent Ankara'nın bir semtinin ilçe olması için kanun teklifi verildiği öğrenildi. Ankara'nın bir semtinin ilçe olmak için adım attığı öğrenilirken teklif detayları belli oldu.
Migros'a uğramayan çok pişman olacak! 25 TL alışveriş yapana bedavadan biraz pahalıya satılacak Migros'a uğramayan çok pişman olacak! 25 TL alışveriş yapana bedavadan biraz pahalıya satılacak Market fiyatları vatandaşların gündeminde yer edinen en önemli konular arasında yer alıyor. Marketlerin fiyat etiketleri sürekli olarak güncellenirken Migros, indirimleri ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Migros, 25 TL'lik alışveriş yapanlara özel olarak 10 üründe Seç Al indirimlerini duyururken detayları haberankara.com okurlarına özel olarak derledik.