Ankara Keşfet

Ankara'da bu hizmet tamamen ücretsiz! Tek bir telefonla 7-24 hizmet alabilirsiniz Ankara'da bu hizmet tamamen ücretsiz! Tek bir telefonla 7-24 hizmet alabilirsiniz Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlara sunulan pel çok ücretsiz hizmet bulunuyor. Bu hizmetler vatandaşların gündeminde yer edinirken son olarak 7 gün 24 saat esası ile verilen bir hizmet daha ön plana çıktı. 7/24 tek bir telefonla ücretsiz verilen bu hizmeti Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz Başkent Ankara'nın sıcağını bilen bilir. Bu sıcaklardan bunalanlar ise serinlemek için alternatif yollar arasa da hafta bir kez hem eğlenmek hem de serinlemek için ziyaret edecekleri rotaları belirlemek üzere araştırmalarına başladı. Hava sıcaklıklarının bu haftadan itibaren yükseleceğinin açıklanması ile beraber denize kıyısı bulunmayan Ankara'daki sıcaklık artışına çözüm önerisi de geldi.
Ankara'nın saklı hazinesi bu ilçede! Deniz özlemine son verecek bir giden dönmek istemeyecek Ankara'nın saklı hazinesi bu ilçede! Deniz özlemine son verecek bir giden dönmek istemeyecek Başkent Ankara'nın ilçeleri pek çok tarihi mekana ev sahipliği yapıyor. 25 ilçede keşfedilmesi gereken pek çok rota bulunurken kentin kültür turizmi ile öne çıkan bir ilçesinde ise deniz hasreti çekenlerin özlemi son buluyor.
Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor Son günlerde araç sahiplerinin ve ulaşım sektöründeki vatandaşların en çok beklediği konuların başında yakıt fiyatlarında bir indirim yapılması geliyordu. Geçtiğimiz günlerde otogaza yapılan indirimin ardından bir olumlu gelişme daha yaşandı.
Yağışlı günler son buluyor! Ankara için tarih duyuruldu, sıcaklıklar artıyor Yağışlı günler son buluyor! Ankara için tarih duyuruldu, sıcaklıklar artıyor Son bir haftaya baktığımız zaman Ankara'da gök gürültülü sağanak yağışa bağlı olarak sel ve su baskınları yaşandı. Bu nedenle sıcak havaların ne zaman döneceği ise merak konusu oldu.
Ankaralı sürücülere çifte müjde! Benzin ve motorine peş peşe indirim haberi duyuruldu Ankaralı sürücülere çifte müjde! Benzin ve motorine peş peşe indirim haberi duyuruldu Bu sene motorin ve benzine gelen zamların ardından bugün Ankaralı sürücüler için çifte müjde geldi. Yapılan açıklamalara göre Pazartesi gününden itibaren indirimli fiyatların geçerli olacağı ifade edildi.
Öyle bir pazar ki yalnızca Ankara'da ayda bir kez kuruluyor! Nostalji fırtınası burada esiyor adeta geçmişe götürüyor Öyle bir pazar ki yalnızca Ankara'da ayda bir kez kuruluyor! Nostalji fırtınası burada esiyor adeta geçmişe götürüyor Başkent Ankara'da nostalji rüzgarların estiği bir pazar her ay yalnızca bir kez kuruluyor. Bu pazar yılda toplamda 12 kez kurulurken anıların da hayat bulmasına vesile oluyor. Ankaralıların görmek ve uğramak için sabırsızlandığı bu pazara dair merak edilenler artarken detaylar da Haberankara.com adresinde yer aldı.
Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor! Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor! Güneşli günlerin gelmesi ülkenin tamamında olduğu gibi Ankara'da da vatandaşları gezecek yer aramaya itiyor. Deniz alanları ya da göl gibi yerler bu konuda bir adım öne çıkıyor.
Ankaralılar için üzücü haber duyuruldu! Yüzde 70 daha zamlı olabilir Ankaralılar için üzücü haber duyuruldu! Yüzde 70 daha zamlı olabilir Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer'den kritik minibüs ücretleri açıklaması geldi. Yapılan açıklamalarda yüzde 70 oranında zam taleplerinin olduğundan bahsedildi.
Çubuk turşusunun efsanevi hikayesi ortaya çıktı! Çubuklular bile bilmiyor meğer sırrı buradaymış Çubuk turşusunun efsanevi hikayesi ortaya çıktı! Çubuklular bile bilmiyor meğer sırrı buradaymış Ankara'nın Çubuk ilçesinde 25 çeşit turşu üretimi yapılıyor. Coğrafi işaretli Çubuk turşusu, Çubukluların önemli bir geçim kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Coğrafi işaretli Çubuk turşusu damak çatlatırken Çubuk Belediyesi fidanlığında da mart - nisan ayının sonunda ekilen salatalıklar 4 aylık bir süre sonunda hasada hazır hale geliyor. Bir de hikayesi bulunan Çubuk Turşusunun hikayesi de çok az kişi tarafından biliniyor.
Ankara Sincan Beypazarı Mamak Ayaş! Şimdi duyuru geldi uzun süre kullanılamayacak Ankara Sincan Beypazarı Mamak Ayaş! Şimdi duyuru geldi uzun süre kullanılamayacak Başkent Ankara'da yetkili birimlerce vatandaşlar çeşitli konular hakkında bilgilendiriliyor. Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir açıklama gelirken 2 Mayıs tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli oldu. ASKİ, son dakika kesinti duyurusu ile Sincan, Beypazarı, Mamak ve Ayaş ilçelerinde yaşayanları bilgilendirdi.
Ankara'da kıyamet kopacak! 28 il için sarı kod geçildi şiddetli yağış etkili olacak Ankara'da kıyamet kopacak! 28 il için sarı kod geçildi şiddetli yağış etkili olacak MGM tarafından yapılan hava durumu değerlendirmeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. MGM'nin açıkladığı veriler vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara'da etkili olan Kırkikindi yağışları da hayatı felç etti. Ankara'nın pek çok noktasında su baskını etkili olurken 28 il için de sarı kodlu uyarı yapıldı.