Ankara Keşfet

Gözlerinize inanamayacaksınız! Akdeniz hissi veren bu şelale Ankara'da Gözlerinize inanamayacaksınız! Akdeniz hissi veren bu şelale Ankara'da Ankara ülke genelinde daha çok başkent olması ve kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yapması ile biliniyor. Anadolu'nun zengin kültürel ve doğal güzelliklerini bünyesinde barındıran Ankara'daki bu yerleri görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.
Ankaralı kaykay tutkunları burada buluşuyor! Baş döndüren o fotoğraflar burada çekiliyor Ankaralı kaykay tutkunları burada buluşuyor! Baş döndüren o fotoğraflar burada çekiliyor Başkent Ankara, pek çok spor tutkununu ağırlıyor. Çeşitli spor dallarının yapılması için alan açılan Ankara, son dönemde kaykay sporcularının uğrak noktası olan bir adrese de ev sahipliği yapıyor.
Ankaralı çiftçilere destek sürüyor! Yüzde 75 hibe desteği için tarih verildi Ankaralı çiftçilere destek sürüyor! Yüzde 75 hibe desteği için tarih verildi Yerleşim yerlerinin merkez kesimleri olduğu kadar kırsal kesimlerinde yapılan çalışmalarda büyük önem arz ediyor. Kırsalda yaşanan tarım faaliyetlerinin sekteye uğraması tüm vatandaşları etkiliyor. Bu nedenle bu işlerle uğraşanlara dönem dönem yardımlar yapılıyor.
Ankara'nın saklı cenneti Çubuk'ta! Resmen tabiat harikası bir giden bir daha dönmek istemiyor Ankara'nın saklı cenneti Çubuk'ta! Resmen tabiat harikası bir giden bir daha dönmek istemiyor Ankara'nın keşfedilmesi gereken alanlarını görmek isteyenler özellikle sıcak havalarda hafta sonunda şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyor. Kentin saymakla bitmeyen doğal güzelliklerini içinde barındıran Çubuk ilçesi de bir gidenin bir daha dönmek istemeyeceği bir alana ev sahipliği yapıyor.
Ankara'da istihdam fırsatı! Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak Ankara'da istihdam fırsatı! Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak İş arayan vatandaşlar yeni istihdam fırsatlarından haberdar olmak üzere araştırmalarını sürdürüyor. Ankara'daki istihdam fırsatları takip edilirken Ankara Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
Ankara'da ucuzluğun adresi belli oldu cebini düşünen bu markete akın akın gidiyor Ankara'da ucuzluğun adresi belli oldu cebini düşünen bu markete akın akın gidiyor Son yıllarda gıda fiyatlarının artması ile beraber vatandaşların bütçe dengeleri de sarsıldı. Zorunlu ihtiyaçların alınması için harcanan paranın her hafta daha da artması vatandaşların maddi durumlarını etkilerken bir yandan da ucuz alışveriş için araştırmalar başladı. Ankaralıların ucuz market alışverişi yapabileceği bir adres belli olurken detayları derledik.
Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar Başkent Ankara'nın keşfedilmesi gereken alanları arasında yer alan pek çok bölge zaman zaman araştırma konusu oluyor. Ankara'nın göbeğindeki bir doğal yaşam parkı da içerisindeki hayvanlarla özellikle çocuklu ailelerin uğrak noktası oluyor.
Başkentliler bu tarihlerde müziğe doyacak! Ankara'da böylesi görülmedi müziğin sesi hiç dinmeyecek Başkentliler bu tarihlerde müziğe doyacak! Ankara'da böylesi görülmedi müziğin sesi hiç dinmeyecek Başkent Ankara'da birbirinden önemli programlara imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan ilgi devam ederken bir yandan da bu etkinliklerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler takvim araştırması yapıyor. Ankaralılar için yapılan son dakika açıklamaları ile kentte müzik sesinin belirli tarih aralıklarında dinmeyeceği öğrenildi.
Ankara'nın herkesi şaşırtan o bilgisine inanamayacaksınız! Meğer her şeyi yüzölçümü belirlemiş Ankara'nın herkesi şaşırtan o bilgisine inanamayacaksınız! Meğer her şeyi yüzölçümü belirlemiş Ülkemizin Başkenti olan Ankara, içerisindeki ilçelerde milyonlarca nüfusu ağırlıyor. Ankara hakkında pek bilinmeyenler araştırma konusu olmaya devam ederken bu kez kentin yüzölçümüne göre en küçük ve en büyük ilçelerine ait bilgiler herkesi şaşırttı.
Ankara'nın kalbinde doğal vadi! Macera tutkunlarının ilgi odağı haline geldi Ankara'nın kalbinde doğal vadi! Macera tutkunlarının ilgi odağı haline geldi Ankara bilinen ve kendisine ün katan yerler olduğu kadar herkes tarafından pek bilinmeyen yerleri ile de adından söz ettiriyor. Vatandaşlar arasında popülerleşen yerler zamanla ziyaretçi sayısını arttırıyor.
Bu görüntüler kartpostallarda kalmıştı! Ankaralılar bir kez daha mest oldu Bu görüntüler kartpostallarda kalmıştı! Ankaralılar bir kez daha mest oldu Başkent Ankara'da konumlanan Eymir Gölü, içleri ısıtan manzarası ile Ankaralıların uğrak mekanı olmaya devam ediyor. Ankaralıların kafa dinlemek için sık sık gittiği Eymir Gölü'nde gün batımı görüntüleri mest etti.
Ankaralıların cüzdanı bayram ediyor! Formu doldurana 2 bin TL aylık bağlanıyor Ankaralıların cüzdanı bayram ediyor! Formu doldurana 2 bin TL aylık bağlanıyor Ekonomik koşulların zorlaştığı dönemde ek gelir elde etmek isteyenler de araştırmalarına hız verdi. Ek gelir edebilmek adına yardım programları takip edilmeye devam ederken yalnızca Ankaralıların yararlanabildiği bir destek duyuruldu.