Ankara Keşfet

Bayramı Ankara'da geçirecek Ankaralılar! Resmen ücretsiz oldu belediye müjdeyi verdi Bayramı Ankara'da geçirecek Ankaralılar! Resmen ücretsiz oldu belediye müjdeyi verdi Bayram tatilini şehir dışında geçirecek olan vatandaşlar yollara çıktı. Bayramı Ankara'da geçirecek olan vatandaşlar ise kentte yapabilecekleri sosyal aktiviteleri araştırmaya başladı. Bu çerçevede belediyeden 'ücretsiz' hizmet açıklaması geldi.
Ankara’daki bu sığınağı neredeyse kimse bilmiyor! Atatürk'ün emriyle yaptırılmış sığınak sanat ve teknolojiyle buluşuyor  Ankara'daki bu sığınak sanat ve teknolojiyle buluşuyor Ankara’nın Ulus semtinde neredeyse kimsenin bilmediği tarihi bir sığınak yer alıyor. Atatürk’ün emriyle yaptırılan sığınağın detaylarını sizler için hazırladık. 
Meğer Ankaralılar hafta sonu buralara gidiyormuş! Bayram tatilinde akın edilecek görmedim duymadım demeyin Meğer Ankaralılar hafta sonu buralara gidiyormuş! Bayram tatilinde akın edilecek Ankara'da hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyenler şehre yakın konumda bulunan turistik mekanlara gitmeyi tercih ediyor. Önümüzde Kurban Bayramı bulunması sebebiyle tatil için günübirlik gidilecek yerleri araştıranların mutlaka uğraması gereken adresleri derledik.
Dünya'daki bazı Ankara caddeleri Dünya'daki bazı Ankara caddeleri Ülkeler arası dostluk adımları atılması adına en yaygın yapılan işlemlerden birisi cadde ve sokaklara isimler verilmesi olarak bilinir. Bir çok farklı ülke ve yabancı şahsın adının Ankara'da yer almasına ek olarak Ankara'nın adı da farklı ülkelerde cadde ve sokaklara yer alıyor.
Bayramı Ankara'da geçirecekseniz hemen buraya gidin! 135 dakikanın sonunda adeta cennet var Bayramı Ankara'da geçirecekseniz hemen buraya gidin! 135 dakikanın sonunda adeta cennet var Kurban Bayramı tatilinin kamu çalışanları için 9 gün olmasının ardından tatil planları başladı. Tatilini Ankara'da geçirecek olan vatandaşlar ise kısa süreli tatillerinde günübirlik gezebilecekleri yerleri araştırmaya başladı. Ankara'ya yakın konumda bulunan keşfedilmesi gereken adresi derledik.
Yaz sıcaklarından bunalan Ankaralılar bu ormana koşuyor! Piknik yapmak isteyenler not etmeli Yaz sıcaklarından bunalan Ankaralılar bu ormana koşuyor! Piknik yapmak isteyenler not etmeli Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Park Ankara adı ile hizmete sunduğu Hacıkadın Kent Ormanı, yaz sıcaklarından bunalan ve piknik yapmak isteyen Ankaralıları bekliyor.
Ankara'da burayı binlerce insan görüyor, önemini çok az kişi biliyor Ankara'da burayı binlerce insan görüyor, önemini çok az kişi biliyor Ankara'nın merkezinde yer alan bu yapı binlerce yıllık bir geçmişe ışık tutuyor. Söz konusu yerin ifade ettiği önem şehrin kültürel zenginliğini gözler önüne seriyor.
Bu lezzetlere hayır diyemeyeceksiniz! Ankara'nın en ünlü 5 yemeği! Bu lezzetlere hayır diyemeyeceksiniz! Ankara'nın en ünlü 5 yemeği! Başkent Ankara tarihi ve kültürel mirasına ek olarak şehir mutfağı açısından da zenginliği ile ön plana çıkıyor. Şehir mutfağı Anadolu kültürünü yansıtması açısından da ayrı bir öneme sahip durumda.
Ankaralılar ceza dönemi başladı! Belediye bunu yapana ceza kesecek uyarılar yapıldı Ankaralılar ceza dönemi başladı! Belediye bunu yapana ceza kesecek uyarılar yapıldı Ankara'da belediyeler tarafından hayata geçirilen sosyal yardım programları bulunuyor. Bu yardımların ekonomik durumu yetersiz olan kişilere ulaştırılması hedeflenirken bazı suistimallerin ardından Ankara'da belediyeden haksız yere yardım alan kişilerle ilgili olarak cezai işlem açıklama geldi.
Ankara'nın Güdül Sincan Mamak ilçelerinin hikayeleri! Her biri bir anı işte anlamları Ankara'nın Güdül Sincan Mamak ilçelerinin hikayeleri! Her biri bir anı işte anlamları Başkent Ankara, bünyesindeki 25 ilçesinde milyonları ağırlamaya devam ediyor. Ankara’nın ilçelerine verilen isimlerin her biri ayrı bir hikayeyi barındırırken Güdül Sincan Mamak ilçelerinin hikayelerini Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara bir zamanlar bu isimlerle anılıyordu! Geçmişten günümüze başkentin adları Ankara bir zamanlar bu isimlerle anılıyordu! Geçmişten günümüze başkentin adları Günümüzde ülkenin yönetim merkezi olan Ankara tarih boyunca farklı devlet ve milletlere ev sahipliği yaptı. Şehir bu süreler boyunca birbirini çağrıştırsa da farklı isimlerle anıldı.
Ankaralıların piknik yapmak için tercih ettiği yerlerden biri! Beypazarı’ndaki Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor Beypazarı’ndaki Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor Beypazarı Belediyesi’ne ait tarihi merkezlerden biri olan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, piknik yapmayı ve yürüyüşü seven Ankaralıları bekliyor.