Ankara Keşfet

Ankara'nın merkezinde terkedilmiş köy! Kimse girmiyor, söylentilerin ardı arkası kesilmiyor Ankara'nın merkezinde terkedilmiş köy! Başkent Ankara ünlü tarihi yerleri olduğu kadar gizemli ve merak uyandıran yerleri ile de dikkat çekiyor. Bu yerler arasında bulunan Kayı köyü ise duyanları kendine çekmeyi başarıyor.
Ankara'da mangal yeri arayanlara liste! Yeşilliğe doyacağınız 12 güzel yer! Ankara'da mangal yeri arayanlara liste! Yeşilliğe doyacağınız 12 güzel yer! Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar, özellikle havaların güzelleşmesiyle çeşitli aktiviteler yapmak için arayışlara girdi. 
Ankara'nın nüfusu en az ilçesi belli oldu! Başkent sınırları içinde bir avuç insan Ankara'nın nüfusu en az ilçesi belli oldu! Başkent sınırları içinde bir avuç insan Ankara Türkiye'nin başkenti olmasından ötürü milyonlarca insanın yaşadığı bir şehir olarak biliniyor. 25 tane ilçesi olan Ankara'da bazı ilçeler insan sayısının azlığı ile dikkat çekiyor.
Ankara'da yapılacaklar listesine burayı da ekleyin! Masalda gibi hissedebilirsiniz! Ankara'da yapılacaklar listesine burayı da ekleyin! Masalda gibi hissedebilirsiniz! Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşlar çeşitli aktivite arayışlarına girdi. Ankara'da kendisini masalda gibi hissetmek isteyenlere müjde!
Ankara’nın bu çorbası damakları şenlendiriyor! Yaz aylarında ana yemek olarak da tüketiliyor Ankara’nın bu çorbası damakları şenlendiriyor! Yaz aylarında ana yemek olarak da tüketiliyor Ankara yöresine ait bazı lezzetler genel anlamda çok fazla bilinmezken bu lezzetler arasında yer alan özel bir çorba da damak zevkine güvenen gurmelerin keşfini bekliyor.
Ankara’da labirentli yürüyüş parkuru! Buraya gidenler farklı bir deneyim yaşıyor! Ankara’da labirentli yürüyüş parkuru! Buraya gidenler farklı bir deneyim yaşıyor! Başkent Ankara’da çeşitli aktivite yapmak isteyen vatandaşlar mekan arayışına giriyor. Ankara Çamlıdere sınırlarında yer alan Çamkoru Tabiat Parkı büyük ilgi görüyor.
Her yer değişti, burası aynı kaldı! Ankara'nın 81 yaşındaki parkı ziyaretçi akınına uğruyor Her yer değişti, burası aynı kaldı! Ankara'nın 81 yaşındaki parkı ziyaretçi akınına uğruyor Başkent Ankara günümüzde bir çok gezilecek yeri bünyesinde barındırıyor. İçlerinden bazıları ise aradan yıllar geçmesine rağmen popülerliğini korumaya devam ediyor.
Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu! Ankaralılar buraya akın ediyor! Piknik yapacakların vazgeçilmez mekanlarından oldu! Ankara’da yaşayan vatandaşlar, havaların ısınmasıyla beraber piknik yerlerine giderek, doğa ile iç içe zaman geçiriyor.
Ankaralılar o ilçeye akacak! Açık Havada Sinema keyfi için geri sayım başladı Ankaralılar o ilçeye akacak! Açık Havada Sinema keyfi için geri sayım başladı Ülkemizde geçmiş yıllarda vatandaşların vazgeçilmezi olan, günümüzde ise nostaljik bir deneyim yaşatan açık hava sinemaları Ankara'da yeniden başlıyor. Başkent halkının yapılacak hizmete ilgisinin yüksek olacağı bekleniyor.
Ankara’da eşsiz bir kültürel durak! Meğer dünyanın en büyük müzesi bu ilçedeymiş Ankara’da eşsiz bir kültürel durak! Meğer dünyanın en büyük müzesi bu ilçedeymiş Başkent Ankara'nın gezilip görülecek yerleri saymakla bitmiyor. Bu alanlara olan ilgi her geçen gün artarken havaların ısınması ile beraber yaz tatilini de değerlendirmek isteyenler müzelerle ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
Ankara'nın incisi Eymir Gölü'nün yanı başında yeşil ve mavinin buluştuğu yer! Olimpik havuz, tenis kortu, bisiklet ve düğün imkanlarıyla göz kamaştırıyor Ankara'nın incisi Eymir Gölü'nün yanı başında yeşil ve mavinin buluştuğu yer! Burada yok yok Ankara'nın eşsiz manzaraya sahip Eymir Gölü'nün yanı başında bulunan Pars Garden Pool, doğa ve yeşille iç içe olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Ankara'da olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, bisiklet kiralama ve havuz başı düğün imkanları sunan Pars Garden Pool misafirlerini bekliyor.
Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birisi Ankara'da yaşandı! Acısı hala akıllarda Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birisi Ankara'da yaşandı! Acısı hala akıllarda Ankara, Cumhuriyetin 1923 yılında ilan edilmesinden bu güne kadar bir çok olumsuz olay yaşadı. Bu olaylardan doğal afet sınıfına girenler aradan yıllar geçse bile hafızalarındaki yeri korumayı sürdürdü.