Ankara Keşfet

Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu Ankara'da yayımlanan ilanlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediye tarafından yayımlanan güncel ilanlara ilişkin ayrıntılar merak edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir ihale ilanı yayımlandı. İlanın detaylarını haberimizde derledik.
Ankara'da resmen yok satıyor! Yılbaşında bunu almayan neredeyse kalmıyor almayan pişman oluyor! Ankara'da resmen yok satıyor! Yılbaşında bunu almayan neredeyse kalmıyor almayan pişman oluyor! Yeni yılın gelecek olması ile birlikte evlerinin dekorasyonunu değiştirenler huzur, bereket ve sağlık getirmesi açısında da bazı ritüelleri uygulamaya devam ediyor. Yeni yılın sırrı olarak adlandırılan bir ürüne olan rağbet artarken Ankara'da da adeta yok satılan o ürünü derledik.
Ankara'yı böyle turlayabileceğinizi hiç düşünüz mü? İlk adımlar atıldı en çok çevreciler sevinecek! Ankara'yı böyle turlayabileceğinizi hiç düşünüz mü? İlk adımlar atıldı en çok çevreciler sevinecek! Son dönemde çevreci ulaşım yöntemlerine olan ilgi devam ediyor. Başkent Ankara'da da çeşitli girişimlerle çevreci ulaşım yöntemlerinin artırılması için çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalara ilişkin gelişmeler de Ankaralıların bilgisine sunulmaya devam ediyor.
1937 yılında tasarlanmıştı! Restorasyonu tamamlandı Ankaralılardan tam not aldı 1937 yılında tasarlanmıştı! Restorasyonu tamamlandı Ankaralılardan tam not aldı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından 3 ay içerisinde restore edilen ve geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen o yer yeni haliyle tam not almaya devam ediyor.
Ankara'da göl manzaralı kahvaltı yapmak isteyenlere en iyi kahvaltı mekanları! Ankara'da göl manzaralı kahvaltı yapmak isteyenlere en iyi kahvaltı mekanları! Ankara'nın gölleri kadar göl kenarlarında bulunan kahvaltıcıları da meşhur olmuş durumda. Göl kenarında kahvaltı yapmak isteyenlere özel derlediğimiz Ankara'nın göl manzaralı en iyi kahvaltıcılarının detayları haberimizde...
Kışın eşsiz manzarası ile Ankaralıları ağırlıyor! Şehrin merkezi noktasında balık tutma fırsatını kaçırmayın Kışın eşsiz manzarası ile Ankaralıları ağırlıyor! Şehrin merkezi noktasında balık tutma fırsatını kaçırmayın Ankara'nın gezilecek rotaları saymakla bitmiyor. Şehrin merkezi noktalarında bulunan gezilecek alanlar popülerliğini korurken Ankaralıların kışın tadını çıkarmak üzere mutlaka uğraması gereken o adresi Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti Ankara'da yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu bitti! Belediye hasretle beklenen tapuları sahiplerine teslim etti Ülkemizde yaşanan imar sorunları nedeniyle zaman zaman yaşanan mağduriyetlerde basına konu oluyor. Ankara'da da vatandaşın hasretle beklediği bir imar sorunu daha çözüme kavuştu.
Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak Ankara'daki belediyeler meslek edindirme programları ile kadın istihdamına katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu çerçevede BELMEK kursiyerlerinin el emeklerini yeni yıla özel satışa sunan belediyeden detaylı açıklama geldi. Kadınların el emeği göz nuru ürünleri vatandaşın beğenisine sunuldu.
Ankaralılara müjde verildi! 43 ilin geçiş köprüsünde ulaşım artık çok kolay olacak! Ankaralılara müjde verildi! 43 ilin geçiş köprüsünde ulaşım artık çok kolay olacak! Türkiye'de ulaşım ağlarının gelişmesi için çeşitli projelere imza atılmaya devam ederken Ankaralılar için yeni bir proje haberi daha geldi. Bakan Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Antalya-Alanya Otoyolu ihalelerinin Yap-İşlet-Devret Modeli yapıldığını duyurdu.
Ankara'nın o ilçesinde her şey geri dönüşüyor! Adeta açık hava müzesi her köşesi fotoğraf karesi Ankara'nın o ilçesinde her şey geri dönüşüyor! Adeta açık hava müzesi her köşesi fotoğraf karesi Ankara'da keşfedilmesi gereken yerler saymakla bitmiyor. Ankara'da açık hava müzesi tadında bulunan bir alan belediyenin girişimleri ile ilçeye kazandırılırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara'da öğrencileri sevindiren destek! Başvuranın hesabına aylık 550 TL destek ödemesi yapılıyor Ankara'da öğrencileri sevindiren destek! Başvuranın hesabına aylık 550 TL destek ödemesi yapılıyor Ülkemizde öğrenciler için verilen destekler devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyo-ekonomik yönden vatandaşlara destek sunmaya devam ederken bir kez daha öğrencileri sevindiren bir destek haberine imza atıldı.
Ankara'nın hemen yanı başındaki saklı cennet! Hafta sonunu değerlendirmek isteyen buraya Ankara'nın hemen yanı başındaki saklı cennet! Hafta sonunu değerlendirmek isteyen buraya Başkent Ankara'da gezilecek pek çok nokta bulunuyor. Ankara'nın gezi rotalarını keşfeden pek çok vatandaş kentin yakınındaki gezilecek yerleri merak ederken 90 dakika mesafedeki saklı cenneti Haberankara.com okurları için derledik.