Ankara Keşfet

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız Ankaralılar için vazgeçilmez bir lezzet olan Ankara Döneri'nin pek çok müptelası bulunuyor. Ünü pek çok ile yayılan Ankara Döneri için araştırmalarına devam edenler iyi iyi dönerin adresini merak ediyor. Ankara’da yaşayan ya da ziyaret amaçlı bulunan kişiler tarafından, Ankara’nın en iyi dönercisi oldukça merak edilen bir konu olurken Haberankara.com olarak detayları derledik.
Ankaralılar 2023’te domates ve karpuza doydu! Bu iki lezzetli sebze ve meyve o kadar çok tüketildi ki inanamayacaksınız Ankaralılar 2023’te domates ve karpuza doydu! Bu iki lezzetli sebze ve meyve o kadar çok tüketildi ki inanamayacaksınız Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Sebze ve Meyve Toptancı Hali verileri belli oldu. Ankaralılar 2023’te domates ve karpuz tüketmeye doyamadı…
EGO Ankaralılara müjdeyi duyurdu! Tek otobüsle gidilecek aktarma çilesi bitecek EGO Ankaralılara müjdeyi duyurdu! Tek otobüsle gidilecek aktarma çilesi bitecek Ankara'da ulaşımda yaşanan sorunları tek tek çözen EGO beklenen sefer müjdesini son dakika duyurdu. Ankaralılara müjde geldi.
Birikmiş 22.800 TL'si olan kaçırmasın! Ankara'da belediye her katta 1+1 daire satıyor Birikmiş 22.800 TL'si olan kaçırmasın! Ankara'da belediye her katta 1+1 daire satıyor Ankara'da ev sahibi olmak istiyorum diyenlere 2024 yılının ilk fırsat ilanı yayımlandı. Belediyeden satılık daireler duyuruldu...
Ankara'nın bu ilçeleri para basıyor! Ankara'da en çok banka şubesi olan ilçe hangisi? Ankara'nın bu ilçeleri para basıyor! Ankara'da en çok banka şubesi olan ilçe hangisi? Türkiye'nin başkenti Ankara en çok banka şubesi olan illerin de başında yer alırken o ilçe tek başına rekor kırdı!
Milli Emlak Ankara'da 20.000 bin TL'ye hazine arazisi satıyor! Tapu sahibi olmak isteyen kaçırmasın Milli Emlak Ankara'da 20.000 bin TL'ye hazine arazisi satıyor! Tapu sahibi olmak isteyen kaçırmasın Milli Emlak hazine arazisi satışlarını duyurmaya devam ederken Ankara'da arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik yeni ilanlar girildi.
Yeni yılı güzel bir kahvaltı ile taçlandıracak Ankaralılar buraya! İşte başkentin en iyi 10 kahvaltıcısı Yeni yılı güzel bir kahvaltı ile taçlandıracak Ankaralılar buraya! İşte başkentin en iyi 10 kahvaltıcısı 1 Ocak tarihi için geri sayım başlarken yeni yılın ilk günü resmi tatil kapsamında değerlendiriliyor. Yeni yılın ilk gününde sevdikleri ile keyifli bir kahvaltı yapmak isteyen Ankaralılar için kentin en iyi 10 kahvaltıcısını derledik.
Öğrenci dostu şehir Ankara’nın En İyi 12 Üniversitesi belli oldu! Öğrenci dostu şehir Ankara’nın En İyi 12 Üniversitesi belli oldu! Ankara’daki en iyi üniversiteler arasında birçok seçenek yer alır. Devlet üniversiteleri kadar vakıf ve özel üniversitelerin de çok sayıda olması nedeni ile gençlere yeni imkanlar tanınmaktadır. Bu yazımızda Ankara'nın en iyi 12 üniversiteni derledik.
Ankara dahil 81 il geneline yazı gönderildi! Taksiler o tarihte 24 saatlik hizmetine başlıyor Ankara dahil 81 il geneline yazı gönderildi! Taksiler o tarihte 24 saatlik hizmetine başlıyor Yılbaşı gecesi için geri sayım başladı! Vatandaşların yeni yıla huzur ve güvenle girsinler diye taksici esnafı nöbet tutacak. O tarihte taksiciler 24 saatlik hizmeti için start verecek!
Türkiye'nin en yaşanılabilir illeri listesinde bakın Ankara kaçıncı sırada! İşte çok şaşıracağınız o bilgi Türkiye'nin en yaşanılabilir illeri listesinde bakın Ankara kaçıncı sırada! İşte çok şaşıracağınız o bilgi Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en yaşanılabilir illeri listesini açıkladı. Ankara'nın listedeki sırası ise görenleri şaşırttı. İşte, Ankara'nın Türkiye'nin en yaşanılabilir listesindeki yeri...
Trafiğe çıkan Ankaralılar hepinizi ilgilendiriyor! Trafik cezası geldi 1671 TL ödeme yapmanız gerekecek Trafiğe çıkan Ankaralılar hepinizi ilgilendiriyor! Trafik cezası geldi 1671 TL ödeme yapmanız gerekecek Güvenli bir trafik deneyimi için yaya, sürücü ve yolcuların belirlenen kurallara uyması gerekiyor. Özellikle sürücüler tarafından uyulması zorunlu olan kuralların ihlal edilmemesi hayati önem taşırken aksi durumlarda da idari para cezası ve yaptırım uygulanıyor.
ABB ASKİ'den Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerine 2 yeni yatırım! Bu sorun artık tarih olacak ABB ASKİ'den Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerine 2 yeni yatırım! Bu sorun artık tarih olacak Başkent Ankara için yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan yatırımların yanı sıra belediyenin de yatırımları devam ederken ASKİ Genel Müdürlüğü, Etimesgut ilçesi Göksu Mahallesi ile Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi’ne 2 yeni yatırımı ile gündem oldu.