Ankara Keşfet

Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler Ankaralılar güzel bir kahvaltı yapabilecekleri, dinlenerek kahvaltının tadını çıkarabilecekleri alanları araştırmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonunu değerlendirmek ve leziz bir kahvaltı yapmak, mis kokulu börekleri taze taze yemek için araştırmalarına devam eden Ankaralılar için kentin en iyi 13 börekçisini derledik.
Türkiye'nin en zengin illeri arasında bakın Ankara kaç şehri solladı! Meğer Ankaralılar gizli zenginmiş rakama inanamayacaksınız! Türkiye'nin en zengin illeri arasında bakın Ankara kaç şehri solladı! Meğer Ankaralılar gizli zenginmiş rakama inanamayacaksınız! Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Türkiye'nin kişi başına düşen Gayrisafi Yurt İçi Hasıla raporu ile Ankaralıların zenginlik durumu ortaya çıkarken rapora göre Türkiye'nin en zengin şehri unvanının sahibi belli oldu. Türkiye'nin en zengin şehirleri sıralamasında Ankara'nı solladığı iller de açıklandı.
Ankara'nın gizli klimasını bilmeyen kalmasın! Kışın ısıtıyor yazın serinletiyor bilmeyen çok şey kaçırıyor! Ankara'nın gizli klimasını bilmeyen kalmasın! Kışın ısıtıyor yazın serinletiyor bilmeyen çok şey kaçırıyor! Ankara'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. Son dönemde vatandaşların oldukça dikkatini çeken ve adının sıklıkla duyulduğu bir adres ise Ankara'da resmen doğal klima görevi görüyor. Ankaralıların keşfetmesi gereken adresleri okurlarımız için derlemeye devam ederken bu kez kentin gizli kliması hakkında bilgiler verdik.
Oyun ve bilgisayar bağımlılarına müjde Ankara'dan verildi! Başvuru için son 24 saat ücretsiz eğitim fırsatını kaçırmayın Oyun ve bilgisayar bağımlılarına müjde Ankara'dan verildi! Başvuru için son 24 saat ücretsiz eğitim fırsatını kaçırmayın Başkent Ankara'da düzenlenen kurs programları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'da düzenlenen kurslara yoğun ilgi devam ederken bu kez oyun ve teknoloji bağımlılarına eğitim müjdesi verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularının başladığı ve sona ereceği tarihe ilişkin bilgiler verilerek detaylar duyuruldu.
Ankaralı çalışan kadınların yüzünü güldürecek teklif! Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma için düğmeye basıldı Ankaralı çalışan kadınların yüzünü güldürecek teklif! Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma için düğmeye basıldı Çalışan kadınlar özellikle çocuk sahibi oldukları dönemlerde bazı zorluklar yaşıyorlar. Çalışması gereken kadınların doğum yaptıktan sonraki süreçleri için de Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, yeni doğum yapmış annelere yarı zamanlı çalışma konusunda bir düzenleme yapılmasını talep ederek önemli açıklamalarda bulundu.
Bunu yaptırmayan araç sahiplerine faizli ödeme şoku! Ankara trafiğinde aman dikkat bedeli 8197 TL oldu Bunu yaptırmayan araç sahiplerine faizli ödeme şoku! Ankara trafiğinde aman dikkat bedeli 8197 TL oldu Türkiye'de araçların belirli periyotlar dahilinde muayene edilmesi gerekiyor. Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla zorunlu olan araç muayene ücretlerine yeni yılda zam gelirken zamlı bedeller araç sahiplerine yansıtılıyor. Bu çerçevede muayene geciktirenlerin ödemesi gereken ücretlere her geçen gün faiz işlediği bildirildi.
Ankaralı araç sahipleri dikkat! Bunları yapmazsanız hapis ve para cezası geliyor Ankaralı araç sahipleri dikkat! Bunları yapmazsanız hapis ve para cezası geliyor Ankaralı araç sahipleri yeni uygulamaya dikkat edin. Düzenlemeye uymayanlara ağır yaptırım geliyor. Uygulamaya uyulmazsa para ve hapis cezası yolda! Sizler için yeni düzenlemede uyulması gereken kuralları derledik. İşte detaylar...
Selçuklu Dönemi'ne ait o tarihi doku Ankara'da ziyaretçilerini bekliyor! Tarih kokan yapıda 13'üncü yüzyılı keşfedeceksiniz Selçuklu Dönemi'ne ait o tarihi doku Ankara'da ziyaretçilerini bekliyor! Tarih kokan yapıda 13'üncü yüzyılı keşfedeceksiniz Başkent Ankara'nın gezilecek yerleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken kentte yaşayanların mutlaka görmesi gereken bir adres bulunuyor. Ankaralıların mutlaka görmesi gereken, 13'üncü yüzyıla ait o yapıyı Haberankara.com okurları için derledik.
Ankaralılar dikkat bu kış doğal gaz faturalarınızı düşürmek mümkün! Bu adımlar faturaları yarı yarıya azaltacak Ankaralılar dikkat bu kış doğal gaz faturalarınızı düşürmek mümkün! Bu adımlar faturaları yarı yarıya azaltacak Bu kış ayında fazla doğal gaz faturası ödememek isteyen Ankaralılar için, faturaları yarı yarıya düşürecek olan tavsiyeler verilmeye başland
Hafta sonu ve tatil planı olan Ankaralılar akın edecek! Ailelerin gözdesi olacak çocuklar eğlenirken öğrenecek Hafta sonu ve tatil planı olan Ankaralılar akın edecek! Ailelerin gözdesi olacak çocuklar eğlenirken öğrenecek Özellikle çocuklu aileler, soğuk kış günlerinde çocuklarının hasta olmaması için kapalı mekanlarda gezmeyi tercih ediyor. Başkent Ankara'da gezilecek yerleri keşfetmek, çocuklarının eğlenirken bir yandan da öğrenmesini sağlamak isteyen aileler ise araştırmalarını sürdürüyor. Haberankara.com olarak Ankara'da yaşayan ya da kenti ziyarete gelen vatandaşlar için mutlaka görülmesi gereken o adresi derledik.
Ankaralılar aman dikkat yağış geliyor MGM uyardı!  Hava sıcaklıkları 6 dereceye kadar azalacak Ankaralılar aman dikkat yağış geliyor MGM uyardı! Hava sıcaklıkları 6 dereceye kadar azalacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde hava durumu verileri açıklandı. Ankara'da yağış eklendiğine dikkati çeken Meteoroloji ülkemiz geneli hava durumu verileri ile yağış beklenen bölgeleri sıraladı.
Ankaralı anne babaların canını sıkan zam kasada belli oldu! 350 gramına artık 876 TL ödeyeceksiniz! Ankaralı anne babaların canını sıkan zam kasada belli oldu! 350 gramına artık 876 TL ödeyeceksiniz! 2024 yılının gelişi ile beraber zam haberleri de ardı ardına geldi. Yeni yılda pek çok duyurulmaya devam ederken vatandaşlar hangi ürünlere zam geldiğini de araştırmaya devam ediyor. Anne babaların canını sıkan zam sosyal medyada gündem olurken Haberankara.com okurları için yeni zammın detaylarını derledik.