Ankara Keşfet

Ankara'da konut fiyatları cep yaktı Keçiören'de daire fiyatına Fransa'da şato satışı başladı Ankara'da konut fiyatları cep yaktı Keçiören'de daire fiyatına Fransa'da şato satışı başladı Türkiye'de konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller arasında İstanbul'un ardından 2. sırada yer alan Ankara son dönemde yabancı ülkelerle yarışmaya başladı. Ankara'da daire fiyatı Fransa'da satılık şato fiyatlarını yakaladı!
Ziraat Bankası hızlandıran kampanyayı duyurdu! O ilde 1077 metrekare arsa 860 bin liradan satılacak! Ziraat Bankası hızlandıran kampanyayı duyurdu! O ilde 1077 metrekare arsa 860 bin liradan satılacak! Ziraat Gayrimenkul tarafından taşınmaz satışı yapılmaya devam ederken artan arsa fiyatlarının ardından yeni ilanlar art arda geldi. Fiyatı ile dikkat çeken arsa ilanına ilişkin tüm ayrıntılara yer verilirken yatırım yapmak isteyenler için detaylar da belli oldu.
Ankara'nın kalbi yenileniyor! Tam 26 gün sonra bir ilk gerçekleşecek yeni görünüme hazır olun Ankara'nın kalbi yenileniyor! Tam 26 gün sonra bir ilk gerçekleşecek yeni görünüme hazır olun Başkent Ankara'da birbirinden yeni yatırımlara imza atılmaya devam ediyor. Kentin çehresinin değişmesi, yeni ve modern bir görünüme kavuşması için yapılan çalışmalar sonuç verirken kentin kalbi olan AŞTİ'de de bir ilke atılıyor.
Milli Emlak Ankara'da bedavadan bir tık pahalıya arsa satıyor! 98 bin liraya tapu sahibi olmak isteyen kaçırmasın Milli Emlak Ankara'da bedavadan bir tık pahalıya arsa satıyor! 98 bin liraya tapu sahibi olmak isteyen kaçırmasın Ankara'da arsa yatırımı yapmak, arsa sahibi olmak isteyenlere Milli Emlak'tan satılık hazine arazileri arsalar duyuruldu!
Ankara'nın bu ilçesine metro piyangosu vuruyor! İhalesi yapıldı orada evi arsası olan yaşadı Ankara'nın bu ilçesine metro piyangosu vuruyor! İhalesi yapıldı orada evi arsası olan yaşadı Trafik sorunun olmaması nedeniyle şehir içi ulaşımda sıklıkla tercih edilen metroların gelişerek hem ülke geneline hem de illerin ilçeleri geneline yayılması isteniyor. Metro ulaşımını tercih eden vatandaşlar yeni projeleri yakından takip ederken geçtiğimiz yıl Ankaralılara yeni bir metro hattı müjdesi verilmişti. Söz konusu metro hattı hakkında yeni bir gelişme daha yaşandığı öğrenildi.
Taksi tarifelerine zam ayarı çekiliyor! Taksiciler kuyruk oluşturacak artık el kaldıran değil parmak şıklatan binecek Taksi tarifelerine zam ayarı çekiliyor! Taksiciler kuyruk oluşturacak artık el kaldıran değil parmak şıklatan binecek 2024 yılı ile birlikte yeni zamlar birbiri ardına duyuruldu. Hem artan maliyetler hem de akaryakıta gelen zamların ardından taksi tarifelerine zam ayarı çekildiği öğrenildi. Zammın geldiği il açıklanırken fiyatlardaki artışa isyan edenler ise artık 'parayı veren düdüğü çalacak' yorumlarında bulundu.
Konutta 9 yılın en düşük satışı yapıldı! Ankaralılar ev alamadı listedeki zirveden eser kalmadı Konutta 9 yılın en düşük satışı yapıldı! Ankaralılar ev alamadı listedeki zirveden eser kalmadı TÜİK, Konut Satış İstatistikleri Aralık 2023 verilerini yayımladı. Bununla beraber Ankara'da aralık ayında yapılan konut satışlarına ilişkin dikkati çeken veriler ortaya çıktı. Konutta son 9 yılın en düşük satışları yapıldığı bildirilirken Ankara'da da rakamların düştüğü öğrenildi.
Ankaralı öğrencilere karne müjdesi! Takdir teşekkür alanlara başarı desteği verilecek Ankaralı öğrencilere karne müjdesi! Takdir teşekkür alanlara başarı desteği verilecek Ankara'da yaşayan öğrenciler için yapılan son açıklamalara göre takdir ve teşekkür alanlara özel başarı destek ödemesinin verileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru hakkında merak edilenlere yanıt verildi.
Her gün milyonlarca vatandaş kullanıyor ama kimse bilmiyor! Tam 450 TL cezası var sakın dalgınlığınıza gelmesin Her gün milyonlarca vatandaş kullanıyor ama kimse bilmiyor! Tam 450 TL cezası var sakın dalgınlığınıza gelmesin Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların bazı kurallara uyması zorunluluğu bulunuyor. Toplu taşıma araçlarını kullanan ancak yaptırımı bulunan kurallara hakim olmayan vatandaşlar, söz konusu kurallara hakim olmak isterken Haberankara.com okurları için milyonların bilmediği ve 450 TL para cezası olan o kuralı detaylandırdık.
Akaryakıta yeni zam haberi kapıda! Bu defa LPG'ye bekleniyor Ankara için güncel akaryakıt fiyatları belli oldu! Akaryakıta yeni zam haberi kapıda! Bu defa LPG'ye bekleniyor Ankara için güncel akaryakıt fiyatları belli oldu! Milyonlarca araç sahibi için kötü haber duyuruldu. Uzun süredir sabit kalan LPG fiyatlarına bugünden itibaren zam beklendiği ifade edildi. Ankara için güncel akaryakıt fiyatlarının da belirlendiği ifade edildi.
18-60 yaş arası Ankaralılar SON DAKİKA duyuruldu! 1 Şubat tarihine kadar kayıt yaptırmanız gerekiyor 18-60 yaş arası Ankaralılar SON DAKİKA duyuruldu! 1 Şubat tarihine kadar kayıt yaptırmanız gerekiyor Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklama ile milyonlarca Ankaralıya kritik duyarı yaptı. 1 Şubat tarihine kadar başvuru yapmanız istendi.
Ankaralılar bu hizmetten tamamen ücretsiz yararlanıyor! Toplu taşımada parkta bahçede çok işinize yarayacak Ankaralılar bu hizmetten tamamen ücretsiz yararlanıyor! Toplu taşımada parkta bahçede çok işinize yarayacak Başkent Ankara'da belediyeler tarafından vatandaşlara sunulan pek çok ücretsiz hizmet bulunuyor. Belediyelerin hizmetleri vatandaşların yakın takibinde yer alırken kentte ücretsiz faydalanabilecekleri bazı hizmetler hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Bu çerçevede Ankaralıların ücretsiz olarak hizmetlerine sunulan ve özellikle gençlerin rağbet göstereceği bir hizmeti daha Haberankara.com okurları için derledik.