Ankara Keşfet

Ankara ve İstanbul Çevresi Kış Tatili Önerileri Ankara ve İstanbul Çevresi Kış Tatili Önerileri Kış tatili için mesken tutabileceğiniz büyükşehirler İstanbul ve Ankara, farklı tatil beklentilerini karşılayan imkânlarla öne çıkar. Kış tatilinde istenilen izole olma isteğini karşılayacak Ankara- İstanbul çevresi tatil yerleri ile nefes aldıran bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.
Ankaralılar dikkat bu defa peş peşe geliyor! Sürücülere gece yarısından itibaren benzine motorine zam şoku Ankaralılar dikkat bu defa peş peşe geliyor! Sürücülere gece yarısından itibaren benzine motorine zam şoku Bugün sektör kaynaklarından edinilen son bilgiye göre bu gece yarısından itibaren hem benzine hem de motorine zam geleceği öğrenildi. Buna göre güncel akaryakıt zamları da merak konusu oldu.
Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin Ankaralı aileler resmen akın etti! Ankara'da eğlencenin sınırı yok çocuğunu alan hemen gitsin Başkent Ankara'da yarıyıl tatili olması sebebi ile çocuklu aileler etkinlik araştırması yapıyor. Ankara'da hangi etkinliklere katılabileceklerini araştıran aileler için binlerce vatandaşın akın ettiği bir sirk açıldığı öğrenildi. 5 Şubat'a kadar devam edecek olan sirk gösterilerinin adresi de belli oldu.
Güneşli havalara yeniden hazır olun! Ankara'da sıcaklıklar o tarihten itibaren yükselecek Güneşli havalara yeniden hazır olun! Ankara'da sıcaklıklar o tarihten itibaren yükselecek Ankara'da soğuk havanın etkisinin görülmesinin ardından uzman isimden bugün sıcaklıkların ne zaman artacağı hakkında beklenen tarih geldi. Perşembe gününe dikkat çekilerek hava sıcaklıklarının yükseleceği öğrenildi.
Ankara'da toplu taşımaya yeni ayar çekildi! EGO duyurdu 2 Şubat'a kadar sürecek... Ankara'da toplu taşımaya yeni ayar çekildi! EGO duyurdu 2 Şubat'a kadar sürecek... Ankara'da yola çıkacaklar, toplu taşıma kullanacaklar dikkat! EGO yeni kararını duyurdu artık 2 Şubat'a kadar toplu ulaşımda bu kurallar geçerli olacak...
Ankaralılara kontak kapattıracak akaryakıt zam haberi duyuruldu! Motorine okkalı zam kapıda Ankaralılara kontak kapattıracak akaryakıt zam haberi duyuruldu! Motorine okkalı zam kapıda Bugün sürücüler için yapılan yeni açıklamaya göre akaryakıt fiyatlarına büyük bir zam beklendiği öğrenildi. Bu çerçevede beklenen zammın ardından fiyatların nasıl olacağı hakkında merak edilenler de artmaya başladı.
Ankara'daki zammı bizzat başkan duyurdu! Simidin tadı kaçtı tanesi 15 lira oldu! Ankara'daki zammı bizzat başkan duyurdu! Simidin tadı kaçtı tanesi 15 lira oldu! Başkent Ankara'da ekmek zammının ardından bu kez simit zammı duyuruldu. Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Demirbaş, kentte simide zam geldiğini duyurarak önemli açıklamalarda bulundu.
Ankara'ya nefes aldıran o mekanları biliyor muydunuz? O ilçede tam 7 meydan var hemen keşfedin Ankara'ya nefes aldıran o mekanları biliyor muydunuz? O ilçede tam 7 meydan var hemen keşfedin Başkent Ankara, birbirinden ünlü meydanları ile çoğu zaman buluşma noktası olarak kullanılıyor. Ankara'da bulunan meydanlara olan yoğun ilgi devam ederken kente kazandırılan 7 mekan da bir ilçemizde bulunuyor. Ankaralıların sıklıkla uğradığı o mekanların yer aldığı ilçeyi derledik.
Ankaralı çiftçiye belediye jesti! 865 milyon liralık dev destek çiftinin yüzünü güldürdü Ankaralı çiftçiye belediye jesti! 865 milyon liralık dev destek çiftinin yüzünü güldürdü Başkent Ankara'da çeşitli yatırımlar devam ediyor. Ankara'ya yapılan yatırımlar ilgi çekmeye devam ederken bir yandan da vatandaşa verilen destekler deva ediyor. Vatandaşlara verilen destekler hız kesmeden devam ederken uzunca bir süredir çiftçinin yüzünü güldüren desteğe ilişkin açıklamaya yer verildi.
Ankaralı emeklilere Mansur Yavaş jesti! Belediyeden emeklilere 1.900 TL destek müjdesi Ankaralı emeklilere Mansur Yavaş jesti! Belediyeden emeklilere 1.900 TL destek müjdesi Sadece Ankaralı emekliler alabilecek! Belediyeden emeklilere her ay 1.900 TL destek parası yardımı müjdesi geldi. İşte almak isteyen emekliler için yardım şartları...
TOKİ 72 ay vade ile ev sahibi yapacak! Ankara dahil 26 ilde konut ve iş yeri satışları başladı TOKİ 72 ay vade ile ev sahibi yapacak! Ankara dahil 26 ilde konut ve iş yeri satışları başladı TOKİ uygun fiyatla ev sahibi yapmaya devam ediyor! Resmi internet adresinden yayımlanan son duyuruya göre Ankara dahil toplamda 26 ilde konut sahibi yapacağını açıkladı.
Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın! Ankaralılar burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Bu sergiyi görmeniz için son 48 saat hemen uğrayın! Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'daki kültür sanat etkinliklerine olan ilgi sürerken kentte yeni bir etkinlik programına daha imza attığı öğrenildi. Ankaralıların mutlaka görmesi gereken o sergiye dair merak edilenleri derledik.