Ankara Keşfet

Ankara'nın köklü kültürünü bilmeyen kalmasın! Bunun anlamı meğer Ankara'nın köklü kültürünü bilmeyen kalmasın! Bunun anlamı meğer Başkent Ankara'nın köklü tarihine tanıklık etmek isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Ankara'nın doğal ve tarihi güzellikleri saymakla bitmezken bu kez pek çok vatandaşın bilmediği bir gerçek daha ortaya çıktı.
Ankaralı sürücülere üzücü haber geldi! O tarihten itibaren benzin 2 lira 56 kuruş zamlanacak Ankaralı sürücülere üzücü haber geldi! O tarihten itibaren benzin 2 lira 56 kuruş zamlanacak Bugün sürücüler için yapılan açıklamalara göre Pazartesi gününden itibaren benzine büyük bir zam geleceği öğrenildi. Bunun ardından zam hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Ankara'nın göbeğinde saklı vaha! Metroyla şıp diye gidecekseniz gezmelere doyamayacaksınız Ankara'nın göbeğinde saklı vaha! Metroyla şıp diye gidecekseniz gezmelere doyamayacaksınız Ankaralıların gönüllerince gezip eğlenecekleri, hem piknik yapıp hem de go-kart ve dağ kızağı yapabilecekleri adeta cennetten köşe o park kolay ulaşımı ile de öne çıkıyor. İşte vazgeçilmez adresiniz olacak o park...
Çankaya Keçiören Yenimahalle Mamak Etimesgut Sincan! Ankaralı tapu sahipleri 1.482 TL ödemeniz çıktı Çankaya Keçiören Yenimahalle Mamak Etimesgut Sincan! 1.482 TL ödemeniz çıktı Milyonlarca Ankaralıya son dakika haberi geldi. Ankara'da evi, arsası, tarlası, dükkanı olan Ankaralı tapu sahipleri o tarihe kadar mutlaka yatırmanız gerekiyor.
O belediye son şansı açıkladı! Unutkanların vay haline bu eşyalar açık artırma usulüyle satışa çıkıyor O belediye son şansı açıkladı! Unutkanların vay haline bu eşyalar açık artırma usulüyle satışa çıkıyor Ülkemizde toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaş bulunurken bu vatandaşlar da zaman zaman yaşadıkları dalgınlıklar nedeniyle eşyalarını toplu taşıma araçlarında unutabiliyorlar. Bu duruma el atan bir belediye ise sahiplerine ulaşılamayan o eşyaları açık artırma usulü ile satışa çıkaracağını duyurdu.
Ankaralılara 18 - 29 arası istihdam garantili işin kapısı aralandı! Euro ile günlük harçlık bile verilecek hemen başvurunuzu yapın Ankaralılara 18 - 29 arası istihdam garantili işin kapısı aralandı! Euro ile günlük harçlık bile verilecek hemen başvurunuzu yapın İşsizlikle mücadele edilen dönemde yayımlanan her iş ilanı yakından takip ediliyor. İş ilanlarını yakından takip eden vatandaşlar yayımlanan tüm ilanları ince eleyip sık dokumaya devam ederken Ankara'da ikamet eden 18 - 29 yaş arası vatandaşlar için yeni ilan yayımlandı.
Ankara'daki 60 yaş üzeri vatandaşa hizmet verecek! Açıklama geldi rahata ereceksiniz Ankara'daki 60 yaş üzeri vatandaşa hizmet verecek! Açıklama geldi rahata ereceksiniz Başkent Ankara'da her yaş grubu için önemli çalışmalara imza atılıyor. Ankara'daki projelere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken bu kez 60 yaş üzeri vatandaşlar için duyuru yapıldı.
Resmi veriler açıklandı arttıkça arttı! O ilin taşı toprağı artık altından daha değerli Resmi veriler açıklandı arttıkça arttı! O ilin taşı toprağı artık altından daha değerli Ülkemizde değeri artan illere olan rağbet sürüyor. Açıklanan çeşitli sayısal veriler vatandaşların gündeminde yer edinirken TÜİK son olarak nüfus verilerini duyurdu. TÜİK'in açıkladığı verilerle beraber bir ildeki artan nüfus oranı dikkati çekti.
Ehliyetini yenilemeyen Ankaralılar dikkat! O tarihten sonra 4 bin TL ceza ödeyebilirsiniz Ehliyetini yenilemeyen Ankaralılar dikkat! O tarihten sonra 4 bin TL ceza ödeyebilirsiniz Yeni ehliyetlere geçilmesinin ardından bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda ehliyetini yenilemeyen kişilerin belirli tarihler arasında ceza ödeyebilecekleri ifade edildi.
Ankaralılara EGO müjdesi! Toplu ulaşıma 1 TL'lik indirim açıklandı Ankaralılara EGO müjdesi! Toplu ulaşıma 1 TL'lik indirim açıklandı Ankara'da toplu ulaşıma indirim müjdesi EGO tarafından son dakika duyuruldu. Manyetik kart biniş ücreti için 1 liralık indirim yapıldığı açıklandı.
Ankaralılar burayı kesinlikle bilmiyor! Tam 267 kilometre uzaklıkta gizli cennet sizi bekliyor yaban hayatı orada Ankaralılar burayı kesinlikle bilmiyor! Tam 267 kilometre uzaklıkta gizli cennet sizi bekliyor yaban hayatı orada Ankara'da yaşayan vatandaşlar şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak için nereye gidebileceklerini merak ediyor. Kısa vadeli tatil planı olanların araştırmaları devam ederken kente tam 267 kilometre uzaklıktaki o adres yaban hayatı ile görenleri büyülüyor.
Ankara'nın taşı toprağı gerçekten ALTIN oldu! Bu ilçelerde evi arsası olanlar köşeyi dönecek Ankara'nın taşı toprağı gerçekten ALTIN oldu! Bu ilçelerde evi arsası olanlar köşeyi dönecek Ankara'da satılık konut ve arsa fiyatları yükselişe geçerken en değerli ilçeler listesi açıklandı. İşte Ankara'da evi ve arsası olanların yaşayacağı o ilçeler...